• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

18.10.2022

10:11

OTIŠAO U REPERE!? Andrija Milošević zapalio društvene mreže OVIM POTEZOM!

Ivan Dobričić

Kultura

OTIŠAO U REPERE!? Andrija Milošević zapalio društvene mreže OVIM POTEZOM!

Podeli vest

Andrija Milošević je odlučio da se oproba kao reper! Naime, poznati glumac je na društvenoj mreži Instagram pevao pesmu i objavio video koji je izazvao lavinu pozitivnih komentara

Popularni glumac je sa svojim prijateljem na pauzi tokom jednog snimanja rešio da se zabavi pa je smislio pesmu i počeo je da repuje. Njegovu objavu su podelilI i prokomentarisali Sloboda Mićalović, Ivan Bosiljčić, Kalina Kovačević i mnogi drugi glumci koji su se oduševili potezom Miloševića. 

Foto: Ivan Dobričić

Andrija Milošević počeo da repuje

- Novi hit, "Ćukala pupala" ! Repujem, trepujem - napisao je kratko Andrija na svom Instagram profilu. 

Andrija je rešio da se našali, pa je rimovao reči koji nemaju smisao ni značenje, pokušavajući da objasni da današnja muzika ne mora da se razume da bi se pevala. Glumac je uspeo da nasmeje svoje fanove i izazove lavinu pozitivnih komentara. 

Foto: Ivan Dobričić

Andrija Milošević

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija