• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Matić

08.12.2022

07:20

EKSKLUZIVNI PAPARACO MLADA GLUMICA PRIMLJENA NA KLINIKU!  Anica Dobra odvela trudnu ćerku u bolnicu!

Informer

Kultura

EKSKLUZIVNI PAPARACO MLADA GLUMICA PRIMLJENA NA KLINIKU! Anica Dobra odvela trudnu ćerku u bolnicu!

Podeli vest

Buduća baka ostavila je ćerku Minu Sovtić u privatnoj klinici kako bi uradila neophodne analize dva meseca pred porođaj. Anica je sa kačketom i maskom na licu sedela u čekaonici, dok je Mina pila sok od cvekle i jela kajsije

Anica Dobra (59) odvela je trudnu ćerku Minu Sovtić (27) u bolnicu! Ekipa Informera uslikala je slavnu glumicu i njenu naslednicu u jednoj privatnoj beogradskoj klinici dok su sedele u čekaonici.

Ostaje u bolnici

Mina se u aprilu udala za dugogodišnjeg dečka Luku Nikolića i u sedmom je mesecu trudnoće. Iako je mlada glumica pokušala da sakrije od javnosti da čeka bebu, na fotkama se jasno vidi trudnički stomak.

- Mina je došla na redovnu kontrolu, ali će, u dogovoru s lekarima, provesti tri dana u bolnici. Doktori žele da joj urade sve moguće analize, a neke od njih zahtevaju da ostane na klinici - otkriva izvor Informera koji se zatekao na licu mesta i dodaje da u prvi mah nije prepoznao poznatu glumicu i njenu ćerku:

Mere zbog korone
Anici nije bilo dozvoljeno da isprati ćerku do sobe zbog korone, već su to uradile medicinske sestre
Izvor Informera

- U bolnicu je prvo ušla Anica, sa kačketom na glavi i maskom na licu, a kad je videla da nema gužve, pozvala je telefonom ćerku da joj se pridruži. Dok su čekale medicinske sestre, Anica je iz torbe izvadila sok od cvekle i suve kajsije i dala Mini.

Zabranjene posete

Zvezda serije "Žigosani u reketu" se u jednom trenutku čula telefonom i sa suprugom Lukom:

- Rekla mu je da su zbog korone posete zabranjene i da će se videti tek za tri dana. Nijednog trenutka nije delovala zabrinuto, već je ćaskala s majkom i proveravala da li je ponela sve što joj treba.

Naš sagovornik dodaje i da Anica nije ispratila ćerku do bolničke sobe iako je želela:

- Pitala je osoblje bolnice da li može da pomogne Mini da se raspakuje, ali su joj objasnili da to nije dozvoljeno. Zatim su medicinske sestre uzele njene torbe i odvele je do bolničke sobe.
Podsetimo, Anica Dobra je Minu dobila u braka sa Miodragom Sovtićem, predsednikom fudbalskog kluba Dorćol.
 

Mina vegan već 11 godina

Mina Sovtić je od 16. godine vegan. Mlada glumica često na društvenim mrežama objavljuje fotografije hrane koju jede. Na slikama se vidi da su na njenom meniju samo voće i povrće.

 

BONUS VIDEO: 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija