• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.02.2016

10:03

MIMI OSUĐENA ZBOG PROSTITUCIJE! Mora da plati 60.000 DINARA!

Rijaliti

MIMI OSUĐENA ZBOG PROSTITUCIJE! Mora da plati 60.000 DINARA!

Podeli vest

Prekršajni sud u Beogradu kaznio je starletu Milicu Živanović, poznatiju kao Mimi Oro sa 60.000 dinara zbog prostitucije!

 

Ne znam ništa o kazni. Ne mogu da budem kažnjena za nešto što nisam uradila
Mimi Oro

Starleta, međutim, kaže da još nije obaveštena o kazni.

- Nemam nikakvu informaciju da sam dobila bilo kakvu kaznu. Poslednje što znam i što se desilo jeste žalba mog advokata na celu tu priču. Ne mogu da budem kažnjena za nešto što nisam uradila, prosto i jednostavno - rekla je Mimi Oro za Informer.

Podsetimo, Mimi je uhapšena sa još sedam devojaka u decembru 2014. i optužena za elitnu prostituciju. Prvi put je kažnjena sa osam dana zatvora od čega je odležala četiri u Požarevcu.

Njen advokat se žalio, a Prekršajni apelacioni sud je žalbu prihvatio i vratio postupak na ponovno suđenje. Ovoga puta izrečena joj je novčana kazna, ali neće morati da "odradi" preostala četiri dana iza rešetaka. Na tu presudu, kako nezvanično saznajemo, ne postoji pravo na žalbu i ona je konačna.

ISTRAGA ELITNE PROSTITUCIJE Mimi Oro hapse u "Parovima"!

IMA DOKAZE Ružica: Tijana, Atina, Šavija i Mimi su kurve!

EVO SPASA ZA SRPSKU EKONOMIJU! Diplomac Mimi Oro briljira: ZAR EVRO NIJE NAŠA VALUTA?!

(VIDEO) KAKO IH SVE ZAPAMTI?! Tijana Ajfon otkrila sa kim se sve ljubila!

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija