• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

17.04.2016

14:48

(VIDEO) MODELSICA U SUZAMA! Evo zašto je kažnjena nedeljnim honorarom!

Rijaliti

(VIDEO) MODELSICA U SUZAMA! Evo zašto je kažnjena nedeljnim honorarom!

Podeli vest

Svetlana Ceca Jovanović je prekršila jedno od osnovnih pravila rijalitija. Ona je posetila nominovane takmičare, koji su u izolaciji i komunicirala sa njima

Lepi Mića je to saznao i počastio je salvom uvreda i psovki, koje nisu bile nimalo prijatne.

- Pi*ka ti materina bezobrazna, je*em ti mater glibavu! Šta ideš dole uopšte?! Šta ljubiš nekoga, koji ti je k**ac?! Je li rečeno da samo gospođa Ceca može da ide i niko više? Šta, da te stavi za gazdu? J*bem vas obe! Da li je moguće da si toliko pokvarena osoba?! - urlao je Mića, jer je uveren da je modelsica svojim ponašanjem htela da ubedi Miloševićevu da je postavi za gazdaricu.

(VIDEO) PLEJBOJ POD STARE DANE! Učesnice Farme ne prestaju da spopadaju Mikija Mećavu!

Ceca se izvinila i obećala da takvu grešku više neće ponoviti, ali od kazne nije mogla da pobegne.

Naime, Zadruga je poslala pismu u kojem je objasnila modelsicinu kaznu.

(NECENZURISANE FOTKE) ZAPIRANJE! Gola Jelena se brčka u buretu!

- Rečeno je da samo osoba koju izglasate može da komunicira sa nominovanima i da im nosi hranu i piće, ali za Cecu to pravilo očigledno ne važi. Ceco, zbog kršenja pravila koja govore o tome da se sa nominovanima ne sme komunicirati niti ulaziti u izolaciju, doneli smo odluku da budeš kažnjena nedeljnim honorarom. Osim toga što si kažnjena, imaj na umu da je kršenje pravila u toku paklene nedelje sabotaža ostalih farmera koji se zaista trude i vredno rade - pisalo je u saopštenju Zadruge.

Posle čitanja ovog saopštenja, Lepi Mića je još više poludeo i nastavio svoje vređanje.

- Mrš u pi*ku materinu, j**em li ti mater bezobraznu! - urlao je iz sve snage pevač.

Modelsica više nije mogla da izdrži pa se rasplakala. Međutim, koliko god da je sve to pogodilo ipak nije ostala dužna uvrede pevaču pa mu je uzvratila žestokim psovkama.

(FOTO) MUŠKARCI NISU DOVOLJNI! Najvrelije LEZBO AKCIJE go-go igračice Goge Aleksić!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija