• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

16.05.2016

16:37

(VIDEO) POTPUNI HAOS NA FARMI! Evo zašto je Zadruga brutalno kaznila učesnike rijalitija!

Rijaliti

(VIDEO) POTPUNI HAOS NA FARMI! Evo zašto je Zadruga brutalno kaznila učesnike rijalitija!

Podeli vest

Farmeri su dan započeli žestokim svađama, a pismo Zadruge koje je stiglo još je više pospešilo sukobe i izazvalo potpuni haos

Kao i uvek i ovog puta je gazda pročitao pismo u kojem su farmeri iskritikovani zbog loše brige o životinjama, a onda je usledio deo u kojem je opisana kazna.

Kazna je obuhvatila sve farmere. Oni koji imaju nedeljni honorar, za ovu nedelju ostaju bez istog, dok oni koji nemaju honorar produkciji Tv Pink dužni su da isplate sumu u iznosu od 30.000 dinara.

(VIDEO) POTRESNA ISPOVEST PEVAČA RASPLAKALA MODELSICU! Lepi Mića: Bio sam na dnu, ali PONOSNO!

Kada su farmeri saslušali šta je Nemanja MCN pročitao počeli su da napadaju Marinu Perazić i Dušicu Grabović i da ih optužuju da su one krive za sve. Najbučnija od svih je bila pevačica Saška Karan.

- Marina, ti si cinična. Sram te bilo! Zbog tebe smo svi popili kazne, a ti se smeješ. Stidi se! - vikala je Saška, a podržali su je i ostali učesnici rijalitija.

(VIDEO) ŽEŠĆA RASPRAVA NA FARMI! Goga i Nemanja u teškom klinču!

Dušica je mirno čekala da svi završe, a onda je ponudila da ona svima isplati kaznu.

- Pošaljite mi brojeve računa, pa ću vam ja platiti naknadu - rekla je Grabovićeva, ali kada je shvatila da je niko ne konstatuje rasplakala se.

(VIDEO) SKANDAL NA FARMOVIZIJI Evo šta se desi kada Saška poleti na metli!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija