• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

20.11.2016

00:32

JELENA GOLUBOVIĆ IMALA SAOBRAĆAJKU Sudarila se na Pančevačkom mostu pa pobegla!

Rijaliti

JELENA GOLUBOVIĆ IMALA SAOBRAĆAJKU Sudarila se na Pančevačkom mostu pa pobegla!

Podeli vest

Jelena Golubović, bivša učesnica rijalitija Farma, doživela je danas saobraćajnu nezgodu na Pančevačkom mostu u Beogradu, kada se vozeći svoj "mercedes" sudarila s drugim automobilom

Saobraćajka se dogodila oko 15 časova, a putnici iz automobila na koje je naletela Golubovićka rekli su policiji da je ona posle sudara tvrdila da su oni krivi i da je potom pobegla s mesta udesa. Međutim, policija ju je ubrzo pronašla.

Jelena Golubović kaže da je ona oštećena strana i da su se mladići zakucali u nju jer nisu poštovali propise.

- Taj momak je vozio žutom trakom, a ja sam bila u desnoj traci za uključivanje na Pančevački most. Bila je velika gužva, pa sam malo skrenula udesno kako bih videla šta se dešava, a on se pojavio niotkuda i udario me - tvrdi Golubovićeva i dodaje da se njegov prednji deo automobila zabio u njen zadnji deo.

Jelena kaže da su dvojica muškaraca iz tog automobila bila pod dejstvom narkotika i da je zato došlo do nezgode.

- Oni su se pravili da im je loše i kukali su da ih bole vrat i glava, a suvozač je prebledeo jer je bilo očigledno da je bio pod narkoticima. Vozač je vikao: "Hitno moram da vozim druga u bolnicu, ovo nam nije trebalo" - prepričava Jelena i dodaje da su onda počeli da joj prete.

- Ušla sam u automobil dok ne dođe policija, a jedan od njih je krenuo ka mojim kolima jer je hteo da me izvuče iz njih i prebije. Onda sam ja upalila automobil i pobegla. Kada sam videla policijsku patrolu, odmah sam se zaustavila i objasnila im o čemu je reč - tvrdi rediteljka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
japaje

pre 7 godina

Odma da kazem nije bas bilo na mostu i Jelena nije lagala.Bio je moj brat tamo i sve video.Pijani mladici su pobegli i pustili kola pa je neko zvao muriju.

pancevo

pre 7 godina

ti \"pijani\"mladici su i zvali policiju a ona kad je cula da nece njenih 50eura koje je davala i da se ceka policija... pobegla.  nije ona sama stala patroli nego su je oni zbog dojave zaustavili.  a u svakom slucaju bez tuzbe ako su pametni momci nece je pustiti.  nisu bili pod narkoticima nego su isli u hitnu i imali su sva cetiri smigavca upaljena. ali Jeci je vaznija emisijA nego da se nekom ukaze PRVA POMOC. a slike koje je davala raznim novinama pokazuju ko je koga udario i ko je ostao da ceka policiju... tolika je guzva bila da su svi mogli i da vide i da cuju...tako da nema potrebe da laze... niko nije hteo da je \"prebije\" i \"guli kozu\" nego samo da odhivara za to sto je napravilA a nadam se da ce je ovi momci tuziti i za to sto ih proziva i govori da su narkomani... a 00 alkohol u krvi... \n

Ogi

pre 7 godina

@pancevo Nemoj da lažeš i da piskaraš bez veze ja sam sve video. Madici su bili jako uzrujani čak su i drugi auto sa leve strane crveni renoa okrznulii, bili su nasilni pa je crna devojka zamenila vozača koji je pobegao.Matrijalna šteta nije bila velika i u tom slučaju se moraju svi učesnici u nesreci skloniti i osloboditi put.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija