• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

16.12.2016

12:10

EKSPLODIRALE BI! Soraja se odrekla velikih GRUDI i USANA!

Rijaliti

EKSPLODIRALE BI! Soraja se odrekla velikih GRUDI i USANA!

Podeli vest

Velike grudi i pune usne Soraju Vučelić bi mogle da koštaju zdravlja, zbog čega je odlučila da se obrati lekarima

Lekari su Soraji objasnili da je preterala sa implantatima i dali joj savet da ih smanji, što je ona i učinila u jednoj beogradskoj privatnoj klinici.

- Svi znate Soraju kao osobu koja voli da ističe svoje atribute, ali izgleda da će tome doći kraj. Ona je nedavno bila na rutinskom pregledu i lekari su joj rekli da ima prevelike implantate u grudima, zbog čega bi mogla kasnije da ima ozbiljne probleme, pa i da će doći do pucanja silikona. Kako nije želela da stvari prepušta slučaju, ona je odmah zakazala operaciju - rekao je blizak Soraji za "Alo" i dodao:

 

 

A photo posted by Sara (@sorajavucelic) on Dec 14, 2016 at 6:02am PST

 

- Ona je na operaciju otišla baš mirna, jer zna da to radi zbog sebe. Uz korekciju grudi, odlučila je da smanji i usne, kako bi izgledale što prirodnije. Ona je u sredu otišla u kliniku, a operacija je prošla dobro. Sada mora da miruje i da sluša savete lekara kako bi se što pre oporavila i vratila svojim obavezama. Kako ona voli da se fotografiše, morala je da se slika pred odlazak na operacioni sto. Ne znam koliko će trajati oporavak, to zavisi od osobe do osobe. Ona je veoma odgovorna, tako da će slušati sve što joj lekari budu rekli i toga će se pridržavati.

 

 

A photo posted by Sara (@sorajavucelic) on Dec 15, 2016 at 6:26am PST

 

Starleta je odgovorila na poziv novinara, ali nije bila u stanju mnogo da priča...

- Istina je to što ste čuli. Trenutno nisam u mogućnosti da previše pričam, pa se čujemo čim se budem oporavila. Samo ću vam reći da sam srećna što sam ispravila ovu grešku i da mi se veoma sviđa kako sada izgledam - istakla je Soraja.

 

 

Ona je do sada potrošila na plastične operacije oko 90.000 evra.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milojko od sumadije

pre 7 godina

pao sneg pa nemoram da cuvam ovce\npa onda i ja citam kojekakve gluposti\npazi ovo.\nda se vrati svojim obavezama \nposle operacije.ha ha.\n

don kihot

pre 7 godina

Šta je s mozgom dokle sise buje, ko nas tako sa plastikom truje? Šta će Sorka kada sise smanji, dal novčanik postaće joj tanji? Dal će tada plaćati joj dede, kada sise na normalu svede, il` će biti povuci-potegni, pumpaj sise, pa tek onda legni? Bože mili, pomozi joj sada, da zbog sisa pos`o joj ne strada!

Izbori 2024

Vesti

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije
Politika

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije

Predsednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Sandra Božić čestitala je danas svim pripadnicima Vojske Srbije 23. april, Dan Vojske Srbije, ističući da Srbija temeljno razvija svoju vojsku kako bi bila sposobna da odgovori na sve izazove.

23.04.2024

12:46

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija