• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

01.02.2017

19:56

SORAJU PREBIO DEČKO! Bivša voditeljka dobila žestoke batine u svom stanu!

Rijaliti

SORAJU PREBIO DEČKO! Bivša voditeljka dobila žestoke batine u svom stanu!

Podeli vest

Vučelićkin momak je poludeo kada je video fotografije svoje devojke s crnokosim mladićem s kojim je nedavno bila u Tajlandu

Soraja Vučelić je dobila žestoke batine od dečka zbog fotografija s nepoznatim mladićem s kojim je nedavno bila u Tajlandu!

Informer je uhvatio bivšu voditeljku sa švalerom po sletanju na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", a Sorajin momak je potpuno poludeo kada je video njihove fotke. On je mislio da bivša voditeljka uživa s drugaricama, pa se razbesneo kada je saznao istinu.


(PAPARACO) OVO JE SORAJIN NOVI DEČKO! Starleta i misterizoni mladić se dovatili na aerodromu!

Informer

Je l' hoćeš sad da te ubijem od batina da te niko ne prepozna, urlao je Sorajin dečko

- Nastao je opšti haos. Prvo nekoliko dana nisu pričali. U petak je trebalo da se pomire, on je došao kod nje, ali tada je zapravo izbio pravi kurcšlus. Počeli su jedno drugom da prebacuju razne stvari, pa je on u naletu besa o zid razbio svećnjak. Pretio joj je, nema šta joj nije rekao. Tad je usledila makljaža. Počeo je da joj uvrće ruke. Soraja ga je molila da je pusti - priča Vučelićkina drugarica upućena u celu priču.

Soraja je pokušavala na miran način da ga smiri, ali nije uspela, pa mu je rekla da će pozvati policiju ako ne bude izašao iz stana.

(FOTO) PALI SE NA OPASNE MOMKE?! Soraja na Instagramu prati samo jednog muškarca, evo o kome je reč!

I televizija iz Ukrajine se bavila Sorajom

Public

Posle pisanja Informera da Soraja ulazi u biznis sa Olegom Janukovičem, sinom bivšeg predsednika Ukrajine Viktora, jedna televizije iz te zemlje doputovala je u Beograd kako bi istražila odnos bivše voditeljke i biznismena. Vučelićeva će na poziv još nekih tamošnjih televizija, ali i povodom finalizacije ugovora oko gradnje i prodaje luksuznih apartmana i stanova u Budvi, sredinom februara otputovati u Kijev.

- Oteo joj je telefon iz ruke i bacio na pod, pa je opalio dva puta u glavu. Prvi put ju je udario u uvo, a potom i u lice, zbog čega i dalje ima masnicu. Pokušava da je sakrije kosom - prenosi naša sagovornica. Ona nam je detaljno prepričala njihovu svađu:

Oteo joj je telefon iz ruke i bacio na pod, pa je opalio dva puta u glavu. Prvi put ju je udario u uvo, a potom i u lice, masnicu sakriva kosom
Sorajina drugarica

- Počeo je da urla na nju: "Koju ćeš, bre, policiju ti da zoveš? Je l' hoćeš sad da te ubijem od batina da te niko ne prepozna! Ti si našla mene da vučeš za nos i nabijaš mi rogove! Izlasci i putovanja sa drugaricama, a ja budala da verujem u te priče. Pazi, saznaću i oko Janukoviča šta je istina, i svega ostalog, je*aću te u usta, zapamtićeš me ako si lagala!" Soraja se oduzela od straha, skamenila se. Od šoka nije mogla ni da progovori. Kad se istreso, pokupi je stvari i otišao iz stana.

Kada smo pozvali Soraju, ona nije demantovala naša saznanja ali, verovatno od straha, nije ni želela da priča o incidentu:

- Molim? Ne mogu sad da pričam, u gužvi sam. Zvaću vas malo kasnije - rekla je Vučelićeva. Posle toga se više nije javljala na telefon.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija