• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Happy TV/Informer.rs

07.02.2017

18:59

ŠOK I NEVERICA U PAROVIMA! Jelena Krunić pokušala da se ubije!

Rijaliti

ŠOK I NEVERICA U PAROVIMA! Jelena Krunić pokušala da se ubije!

Podeli vest

U vili Parova u emisiji "Parograf" odgovore na pitanja davala je Jelena Krunić

Učesnica je priključena na detektor laži, te tako nema mogućnost da govori ništa sem istine. 

Jedanaesto pitanje za Jelenu na "Poligrafu" glasi:

- Da li je istina da si pokušala samoubistvo? 

- Da, jesam.  Pokušala sam, ali ne znam šta mi se desilo. Nagutala sam se tableta i to je to, to je jedan od pokušaja. Desilo se kada sam doživljavala psihičku torturu posle prve veze. Nisam znala šta dalje, nisam imala izlaza. Nije mogao da mi pomogne ni otac ni majka. Niko ne može da shvati u kakvom haosu sam bila i u kakvoj depresiji. Ma koliko da sam ja pozitivna, da nisam videla izlaza. To je bila katastrofa, ja sam svako malo menjala brojeve telefona, on je kucao mojim komšijama na vrata, dolazio stalno kod moje zgrade. Onda sam se borila sa kritikama, svi su mislili da sam prostitutka, ja nisam mogla da se objašnjavam. Onda pritisak samofinansiranja, fakulteta, svega... desio mi se trenutak da samo želim da zaspim. Ja sam to uradila, a onda me je mama zvala na telefon, ja sam već onako nagutana tableta spustila slušalicu. Mama je zvala moju najbolju drugaricu, koja je zvala pomoć  - objašnjava učesnica.

Potom je usledilo pitanje da li je istina da je i drugi put posle toga pokušala sebi da oduzme život.

Jelena je svima stavila do znanja da je više puta pokušavala da se ubije, a onda ju je voditeljka upitala da im otkrije razlog zbog čega je drugi put digla ruku na sebe.

- Drugi put je bio kada se moj bivši dečko vozikao po gradu najopuštenije, dok sam ja išla na jednu polikliniku da uradim nešto - plakala je učesnica.

Voditeljka je onda postavila pitanje da li je tada bila trudna, a Krunićka je odgovorila potvrdno. 

Klimnula je glavom i privremeno napustila studio. U emisiji je nastao muk, a tuga je bila vidljiva na licima svih prisutnih.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zemunac

pre 7 godina

Ако је ова слика одлика живота, сима нам је јасно какав је њен живот

zagor

pre 7 godina

Ma steta sto ti nije uspelo!!!Samo nastavi da probas,uspeced!!!\n

Eureka

pre 7 godina

Znaci ipak je zensko,ods nije tetovirala jabucicu da bi sakrila jabucicu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija