• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

18.04.2017

13:32

TAMARA ĐURIĆ SE BORI ZA ŽIVOT! Starleta u suzama: Ne znam da li ću živa izaći iz bolnice!

Rijaliti

TAMARA ĐURIĆ SE BORI ZA ŽIVOT! Starleta u suzama: Ne znam da li ću živa izaći iz bolnice!

Podeli vest

Bivša učesnica Farme Tamara Đurić na Veliki petak primljena na Vojnomedicinsku akademiju vidno iscrpljena, malaksala i sa povišenom temperaturom. Do opasnih komplikacaja došlo je posle estetske inetrvencije povećanja pozadine

Starleta i pevačica Tamara Đurić nalazi se na VMA, gde se lekari bore za njen život!

Bivša učesnica „Farme“ na Vojnomedicinsku akademiju došla je na Veliki petak, vidno malaksala i pod visokom temperaturom.

- Tamara bukvalno nije mogla da stoji na nogama, pa su njeni prijatelji pozvali Urgentni centar. Dežurni lekari su im, nakon što su saslušali kakve simptome ima starleta, odmah rekli da idu na VMA. Tamo su joj urađene detaljne analize, koje su pokazale da je životno ugrožena! Hitno je usledila intervencija. Stavili su joj kanilu u centralnu venu na vratu i dali joj derivate da bi stala na noge. Ustanovljeno je da joj je hijaluronska kiselina u obliku gela,  kojom je u decembru povećavala zadnjicu napravila problem - rekao je izvor blizak Tamari.

Još sa vrata njenog apartmana na VMA primećuje se da Tamara Đurić je vidno iscrpljena, sa dvadesetak kilograma manje, ležala je u bolničkoj postelji očiju otečenih od suza! Kad je prepoznala novinare, zamolila nas je da je ne slikamo.

- Ne znam da l‘ ću živa izaći iz bolnice! - rekla nam je i briznula u plač.

- Imam poverenja u lekare na VMA, koji čine sve da me spasu. Kada se potpuno oporavim, izdaću zvanično saopštenje o agoniji kroz koju sam prošla zbog nestručnosti doktora na jednoj poznatoj privatnoj klinici - kaže Tamara.

Pogrešno je lečili!

Nestručnost lekara na klinici na kojoj je Tamara Đurić više puta radila estetske intervencije dovela je do toga da se ona sada bori za život.
- Kada je Tamara prvi put dobila temperaturu, ona je, logično, otišla kod svog lekara u tu privatnu kliniku. On je mislio da je ta reakcija posle ubrizgavanja hijalurona savim normalna i propisao joj je pogrešnu terapiju. Non-stop su joj radili nalaze, boli su joj vene konstantno, a nisu mogli da utvrde šta se dešava, da je zapravo problem napravio hijaluron. Na kraju je završila na VMA - kaže Tamarina prijateljica.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zagor

pre 7 godina

Trebala mozak da poveca,a ne da ostane zrno graska a dupe kao kazan!!!\n

kasno se setila

pre 7 godina

trebala je da place pre operacija. a imala ih je vise. i ne samo ona . sad neka placu i ostale starlete, klaberke, pevaljke.... sutra i njih ceka isto, ili jos gore.

Prle

pre 7 godina

"" Kada se potpuno oporavim, izdaću zvanično saopštenje o agoniji .."" Sta je silikonusa umislila, da je jako bitna, pa ce da izdaje saopstenje !!?? Ajde narode da joj skupimo pare za "operaciju al' MOZGA " !!

ČITATELJKA

pre 7 godina

Verovatno Fond zdravstvenog osiguranja - tj., svi građani države Srbije... A jedan od zahteva demonstranata je i da SVI građani Srbije imaju besplatno lečenje - što znači da besplatno lečenje treba da imaju i silikonima napunjene kurve... pardon: starlete iz rijaliti programa - dakle, i ovoj silikonki treba mi da platimo lečenje.

pop

pre 7 godina

Pogledajte na sajtu VMW, imaju spisak cene za razne intervencije. To su cene za njih koje nemaju osiguranje.

Nenad

pre 7 godina

Pa to je klasično ulaganje u posao. Moler kupuje dobar valjak a starleta silikonsku guzu. Bez alata nema zanata. Pitanje je dokle nam je ovo društvo stiglo!?!?n

Maki

pre 7 godina

Samo vi nas obaveštavaj te...bas nas interesuje šta se dešava sa starletom...ma šta to značilo...i šta je starleta uopšte.. .

SARA

pre 7 godina

Nesekuraj se jer guta ti nece otpasti.\nBas je jadna toliko je zalim.\nDaj jos vise hilarona i silokona jer ces preziveti.\n

nesa

pre 7 godina

Place ona sto ostade brz zadnjice, sad nazad u frizerke.

gole

pre 7 godina

Tamara ne moze ti hijaluron ništa,javi mi se čim izadješ iz bolnice GOLE n

Stojan

pre 7 godina

A ona je uredno osigurana jer je zaposlena i pravac VMA.....Bice ona ok ali Srbija treba da brine i za njenu zadnjicu,pa dokle bre ..

Aleks

pre 7 godina

Ovo je lekcija za ove naše silikonsko-botoks" kljunarke, da pod hitno izvade botoks iz kljunastih usni i litre silikona iz grudi! Pogledajte im samo face, svaka liči sa napumpanim usnama na Paju Patka ili australijskog kljunara, ili kao da su stavile dvije vekne hleba u usnama!!

Ljube

pre 7 godina

Za nekoliko godina sve njih čeka pakao zbog zlostavljanja tela a posledice će ih skupo koštati, pitam se šta će onda raditi za leba ...

VESNA

pre 7 godina

Ja sam "a priori" protiv ovakvih starleta ili šta su već, ali nije vreme da se sada sitimo na tuđoj nesreći. Želim joj uspešan oporavak i nadam se da će posle ovog "iskustva" shvatiti neke stvari. Muškarce jednostavno boli uvo za te veštačke zadnjice, silikonske grudi i napumpane usne. Sve to nemilice habaju da bi ispali "mašani" u tom polusvetu, koji su veštački izgradili. A posle te iste ispumpane i istrošene silikonke jednostavno odbace kao dronjke, zamene novom plastikom, i tako u krug. Na kraju završe sa nekom manje atraktivnom, ali prirodnom devojkom, koja će im izroditi decu, ako već tako nešto nemaju kod kuće, a grebu se za silikone sa strane. DEVOJKE, PAMET U GLAVU - OTREZNITE SE VEĆ JEDNOM ! Nećete uz pomoć plastičnih operacija nahvatati nekog dobrostojećeg sredovečnog Makaronu ili dežmekastog tipa koji tragove poodmaklih godina prikriva brijući glavu "na nulericu". Pa pogledajte im žene koje su odabrali za supruge ! Ni jedna nema usta ko da je poljubila vrelu peglu, luftbalone u brushalteru, pihtije u pozadini, čukljeve u 20-tim godinama zbog vrtoglavih štikli...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija