• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

08.07.2017

10:42

SORAJA UHAPŠENA U CRNOJ GORI! Starleta privedena u elitnom kompleksu Porto Montenegro!

Rijaliti

SORAJA UHAPŠENA U CRNOJ GORI! Starleta privedena u elitnom kompleksu Porto Montenegro!

Podeli vest

Privedene u Tivtu, a evo zvog čega se Vučelićeva ponovo našla na meti policije

Prema saznanjima ekipe emisije "Ekskluzivno" koja se emituje na televiziji Pink, starleta Soraja Vučelić juče je uhapšena u Crnoj Gori. Vučelićeva je kako otkriva izvor, privedena u Tivtu, a razlog je bliska povezanost sa jednim kriminalnim klanom u Crnoj Gori. 

- Crnogorci su šest sati držali Soraju na informativnom razgovoru. Privedena je u elitnom turističkom kompleksu Porto Montenegro. Soraja je privedena zbog, navodne povezanosti i naklonosti određenom crnogorskom kriminalnom klanu. A kada je utvrđeno da nije povezana sa njima, puštena je na slobodu. Sa njom je privođena pa puštena i starleta Ana Korać, poznatija kao fatalna AK iz Ivanjice - otkrio je izvor blizak straletama za "Ekskluzivno".

TIJANA AJFON: Ivanović je PRITAJENI GEJ! On kod kuće krišom oblači ŽENSKU ODEĆU!

Soraja je 2015. godine bila privedena na informativni razgovor u okviru istrage ubistva Armina Muše Osmanagića, 2016. godine je bila privedena na trežnjenje, a 2017. godine bila je uhapšena u Zagrebu zbog remećenja javnog reda i mira. 

(FOTO) OTKRIVAMO, SORAJA ŽIVI U TEOVOM STANU: Enigma je samo kako li plaća kiriju!?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
NekoIzMase

pre 6 godina

Ovo me podseca na ono kada klinac ode u biblioteku i kaze: \"Imate li knjigu Partizan prvak sveta \" a bibliotekarka mu kaze: \"Bajke su na spratu\". E tako i ove price. Ove prljavelje se utrkuju ko ce vise prica da izmisli. A zemlja u kojoj se gledaju farme,parovi,paparazzo lov,karameline emisije i ostala izrezirana smeca su potpora da ovakve b*dale dospevaju u javnost.\n

Makiii

pre 6 godina

Pa zar nije tako?... da li bi vi voleli da vam dere postane što je i Soraja..to jest ...ku.....

Lala iz Banata

pre 6 godina

Што су је хапсили...?! То треба ... - "Привести"...!!

ha ha ha

pre 6 godina

@ljuba zar nije bajka da je Partizan prvak sveta.\n

Dragan

pre 6 godina

Zasto vase novine uopste komentarisu ovakve nebitne licnosti kao sto je ova starleta Bolje bi bilo da svaki dan izaberete dobrog studenta ili ucenika i objavite neku pricu o njihovim uspjesima

yyyy

pre 6 godina

@Dragane hteli bi oni to ali narod vise voli da cita sta se desava sa Sorajom i njenim sisama i dupetom.\n

Mina

pre 6 godina

Bice da su ih nasli na gomili s nekim CG njuskama, pa ih priveli da im objasne da se prostitucija i dalje zakonom sankcionise... A usput i da je se malo nagledaju izbliza.

Petar Golemi

pre 6 godina

Davala je PxxxE upola cene pa je uhapsilo da ne rusi posao konkurenciji....Soraja ,500 evra pa udri....

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija