• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

01.10.2017

17:45

CAKANA PROGOVORILA O BOLESTI ZADRUGARKE: Ona mora da pije lekove za smirenje, drugačije ne bi mogla!

Rijaliti

CAKANA PROGOVORILA O BOLESTI ZADRUGARKE: Ona mora da pije lekove za smirenje, drugačije ne bi mogla!

Podeli vest

Učesnica rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti Zadruga Snežana Mišković Viktorija već na samom početku iznenadila je javnost kada je želela da napusti rijaliti. Naime, ona se tada žalila kako 'nije sve onako kako je ona zamislila'

Od početka rijalitija mnogi zadrugari primetili su da Viktorija često pije lekove za smirenje, kao i da je stalno u istoj garderobi, a zbog čega je takva otkrila nam je njena bliska prijateljica, pevačica Dragica Radosavljević Cakana.

Cakana je za Pink.rs otkrila da Viktorija mora da konzumira lekove za smirenje u rijalitiju, buduči da je srčani bolesnik.

- Viktorija je srčani bolesnik, ona pored lekova za srce, mora da pije i nešto za smirenje. U rijalitiju je sve jače, pa i emocije, pa zbog toga mora tamo da ih redovno konzumira. A to što je smirena je donekle i njena taktika. Nije to samo zbog lekova. To ne znači da neće odgovoriti svakom ko joj bude stao na žulj - kaže za Pink.rs Cakana.

Printscreen TV Pink

Pevačica, koja se sa koleginicom Viktorijom zbližila tokom njihovog učešća u rijalitiju 'Farma', otkriva i do sada nepoznate detalje o ovoj zadrugarki. 

(VIDEO) UKUĆANI ŠOKIRANI! Šta se dešavalo u Zadruzi posle nezapamćene tuče Uroša sa Mikijem!

- Mogu oni nju da prozivaju zbog garderobe. To što je ona takva kakva je i što nosi takvu garderobu ne govori o tome koliko ona para ima. Pa Viktorija je pozajmiljivala pare mnogim našim poznatim pevačicama i pevačima. Kad god je nekome bio potreban novac sa naše javne scene, njoj su se obraćali, a ona je uvek pozajmljivala, takva je ona - otkriva Cakana za naš portal i dodaje da je veoma zadovoljna kako se Viktorija do sada pokazala u rijalitiju Zadruga.

- Ona se sasvim korektno ponaša, sve je ona njih skenirala. Njeno vreme u rijalitiju Zadruga tek dolazi. Ona je ozbiljna osoba, mudra, zna tačno šta joj je cilj. Ti ljudi tamo ne mogu da joj pariraju. Ona samostalno igra svoju igru, a oni se svi plaše da joj se zameri. Čak i Lepi Mića koji konstantno napada žene po rijalitijima ne sme da uđe sa njom u konflikt. Zna se kakva je Viktorija, a i većina njih tamo to dobro zna - završava pevačica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija