• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.06.2018

21:45

(VIDEO) ŠOKANTNO! MILAN ŽIVADINOVIĆ OPLEO PO KIJI: Ona mala letačica, sve sam ih  j*bao! K*raju se neviđeno!

Rijaliti

(VIDEO) ŠOKANTNO! MILAN ŽIVADINOVIĆ OPLEO PO KIJI: Ona mala letačica, sve sam ih j*bao! K*raju se neviđeno!

Podeli vest

Neverovatan video snimak pojavio se na društvenim mrežama a na njemu je u glavnoj ulozi Milan Živadinović, srpski fudbalski trener

Živadinović je, očito ponešen aktuelnom situacijom na srpskom rijaliti nebu, odlučio da prozbori pred studentima i o ponašanju njegovih učesnika.


Popularni Živa je potom podvukao i paralelu sa ličnim iskustvima u životu sa određenim tipom devojaka.

"Ova mala...od onog mandova ćerka, čuvena Kija, letačica jedna...najveće droplje na svetu su te jadovke. Ja sam ih sve j*bao! K*raju se neviđeno! U tramvaju bi se k*rale i držale za kvaku. A to je sad hit", zaključio je Živadinović.

(FOTO/VIDEO) SLOBI NIJE BILO DOBRO, A NEĆE NI LUNI KADA SAZNA! Dve zadrugarke otišle odmah u hotel i poručile pevaču: Dođi, čekamo te!

(FOTO) OVO NISTE ZNALI O NAJVOLJENIJEM PSU NA BALKANU: Mikijeva priča o Žutoj nateraće vam SUZE NA OČI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 5 godina

Drtino matora, postoji jasno pravilo u ovom slucaju koje glasi:"onaj ko se time hvali, obicno nemoze nista ni da uradi".

Kockarinaaparatima

pre 5 godina

Toliko o moralu Kockarke. Nije je silovao

Nena

pre 5 godina

Zasto pedofil pa Kristina Kockar ima trideset godina !

tosa

pre 5 godina

A Živadinović 74 godine. Drži predavanje a Gagi se smeje. Poslušaj pažljivo.

Ana

pre 5 godina

Zato Nam je I u ovakvom stanju fudbal.Ovaj pecinski covek je primitivna zivotinja koja umesto mozga I'ma ganglije.Nije Jos evoluirao.

Saša

pre 5 godina

Kako vas nije sramota da pišete ove anabeline laži,,, ja koji volim ovaj časopis sam razočaran i ne tersjte me da vas ignorišem...

Suzana

pre 5 godina

Mandovka je Luna, njeni su romi. Ovaj malo pobrkao loncice. Haha

vojska spasa

pre 5 godina

Nije ona mandovka i niije Gagi rom vec askaljija ili siptar. Ali cigan nije.

Alex

pre 5 godina

Ova matora drtina je furundzija. Voli mlade fudbalere. Provereno. Zato i prica tako.... Ajde dajte mu neku mladu seksi devojku i da se kladimo da ne moze da mu se digne. A dajte mu nekog mladog fudbalera.... ima da klekne za 2 sekunde. Znam ga licno mene i mog druga je oralno zadovoljavao

tosa

pre 5 godina

Tačno tako prijatelju. To je jedan od razloga zašto godinama ne trenira ni jedan klub. Pa on 20 godina nije seo u avion. Sedi u Maderi i čeka da mu neko plati piće.

Gojko

pre 5 godina

KAKO NIJE SRAMOTA IZNOSITI NA OVAKO VULGARAN NACIN DETALJE O NEKOM ZIVOTU NEKOGA KO NIJE U MOGUCNOSTI DA ODGOVORI. KRISTINA TREBA DA GA TUZI PREKO ADVOKATA.. DA LI I ON HOCE KADAR PREKO KRISTINE. KAKAV JEFTIN COVEK. CAK I DA JE NESTO RADIO DZENTLMENI I PRAVI MUSKARCI SE TAKO NE PONASAJU. ON JE MUSKI OLOS. IZVINJAVAM SE ZBOG OVAKVOG RECNIKA ALI KAKAV NIVO TEKSTA TAKAV I ODGOVOR

milic

pre 5 godina

Ako si ti imo seks zadnjih deset godina glavu dajem i da se imo cime se hvalis bolesniku .

POPE

pre 5 godina

Koja je ovo budala.Pa mogao si biti sa nekom droljom samo ako si debelo iskesirao inace kakav si sve su bezale od tebe.Bruka si za muski rod.

biljaaa

pre 5 godina

Svi vasi naslovi,teme koje obradjujete,rijaliti koji zdusno prenosite je KULTURNI GENOCID koji koji sistematski sprovodite!!!

Mira

pre 5 godina

Ofarbani liliputanac koji je mogao imato sex samo zbog novca i slave, ogorcen jer kada toga vise nema-nema ni sexa. O izrazima "mandov" i slicno necu ni da govorim. Tuzilastvo neka se pobrine, kao i nevladine organizacije Roma da se persoa vise ne oglasava. I nema potrebe da mu se bilo sta prasta jer je on "fudbalska legenda"- jer, ne zaboravite, fudbal je zabava za masu u kojoj svaki pojedinac moze napraviti krpenjacu, a ne nekakva filizofija koja ce omogucici drzavi i pojedinicma da zive dostojanstveno. Ne zelim ovom prilikom uopste da dajem kredibilitet rijaliti programima, naprotov, ali, da bi ovaj komentar razumeli i oni koji ga podrzavaju, govoreci njigovim recnikom mogu samo da kazem "matora dzukela".

Milan

pre 5 godina

Ovo je bruka sta prica ovaj senilni starac,covek je za lecenje potpuno je prolupao mada nije bio pametniji dok je bio trener.

Senka

pre 5 godina

O Luni prica, zar nije njen otac Mandov, kako on kaze?! Matori samo napravio lapsus u izgovoru imena.

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija