• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Srbijadanas

26.06.2018

20:44

KIJA HTELA DA SE UBIJE?! Isplivali šokantni detalji iz braka sa Slobom! OVO JE NJIHOVA MRAČNA ISTINA?!

Rijaliti

KIJA HTELA DA SE UBIJE?! Isplivali šokantni detalji iz braka sa Slobom! OVO JE NJIHOVA MRAČNA ISTINA?!

Podeli vest

Bez obzira na to što je Sloba Radanović prevario u rijalitiju, Kristina Kockar navodno se nije libila da se sa njim verbalno i fizički obračuna i zbog nesuglasica koje su postojale i pre rijalitija

Kija je u programu uživo nevernom suprugu lupala šamare, vikala i pretila, a kako je rekao pevačev bliski rođak, nije joj bilo strano ni da tokom braka Slobu ucenjuje samoubistvom.

Slobin rođak tvrdi da mu je Kija pretila samoubistvom ukoliko je ostavi.

- Strašno je šta je naš Sloba preživeo pored nje i šta će tek da preživljava. Ona je takva ženska da se ne libi ni od čega. Kada su se njih dvoje upoznali, bila je sva fina i na note, ali čim su počeli da žive zajedno, jasno smo videli ko je ona i šta je. Samo je on, mučenik, bio slep od ljubavi. Sloba tada nije bio zaposlen, borio se kako je znao i umeo, pomalo je pevao, još manje zarađivao, a ne bi prošao ni dan da ga ona ne podseti da nema posao i da je beskoristan - rekao je izvor i dodao da se dramatično promenila kada je Kristina shvatila da je Sloba talentovan za muziku.

- Čim je shvatila da je uhvatila zlatnu koku, rešila je da ga doveka veže za sebe. Hvali se ona na sva usta da mu je kupovala odela za takmičenje, da mu je plaćala postere, a to je radila samo da bi sutra mogla da ga ucenjuje i prebacuje mu - rekao je izvor i dodao da je Kristina svaki put kada bi se par posvađao imala običaj da preti da će iseći vene.

- Maltretirala ga je svaki božji dan, namučio se kao Isus pored nje. Terala ga je da satima raspravljaju o svakom problemu, bio mali ili veliki, a u svakoj svađi je instistirala da je ona u pravu. Na kraju je uvek popuštao da se ne svađa sa... da ne kažem šta... - rekao je izvor i dodao da je ozbiljan sukob nastao kada je Kristina pronašla poruke koje je Sloba slao drugim devojkama.

KIJA DOGOVORILA SARADNJU, ovaj čovek preuzima brigu o njenoj muzičkoj karijeri!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija