• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

01.08.2018

23:11

ŠOKANTAN PREOKRET,  ČABARKAPA NIJE OTAC ALEKSANDRINOG DETETA?!  U izvodu iz matične knjige rođenih nigde se ne spominje NJEGOVO IME!

Rijaliti

ŠOKANTAN PREOKRET, ČABARKAPA NIJE OTAC ALEKSANDRINOG DETETA?! U izvodu iz matične knjige rođenih nigde se ne spominje NJEGOVO IME!

Podeli vest

Aleksandra Subotić je pre nekoliko dana prijavila policiji svog bivšeg dečka Aleksandra Čabarkapu jer je, kako je navela, fizički napao i naneo joj lakše telesne povrede grudi

Aleksandra je takođe do sada tvrdila da je Čabarkapa otac njene ćerke, ali nigde u izvodu iz matične knjige rođenih se ne pominje njegovo ime! 

Čabarkapa je danas uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati, a kako tvrdi poverljiv izvor iz istrage, Subotićeva je njega napala. On će sutra biti izveden pred sudiju Drugog osnovnog suda u Beogradu koji će odlučivati o pritvoru.

On poriče izvršenje krivičnog dela i pritom ističe da ne postoji niti jedan podatak da je dete njegovo.

- Posvađali smo se, međusobno smo se vređali, nakon čega me je ona prva uvredila. Istina je, izvređao sam je, a ona me je napala. Ja sam je odgurnuo i slučajno je zakačio po dojci - ispričao je Čabarkapa u policiji, kako naš izvor tvrdi.

ALEKSANDRA SUBOTIĆ U SUZAMA, MAJKA LJUBA JE NE ZOVE: Mama na moru sigurno likuje što me je ČABARKAPA PREBIO?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zlatomir

pre 5 godina

Bas me zabole ko joj je napravio dete dokle cete vise smarati sa tim kurvestinama koga vise interesuju

Pera Bandera

pre 5 godina

Oštećena plastika, treba je reparirati da izdrži što masovniju upotrebu!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija