• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Svet

18.08.2018

23:30

KIJA KOCKAR:  Ja sam glavna uloga u životu Anabele i  Andreja Atijasa!

Rijaliti

KIJA KOCKAR: Ja sam glavna uloga u životu Anabele i Andreja Atijasa!

Podeli vest

Animozitet između Kije Kockar i Anabele Atijas počeo je još pre nego što je stjuardesa ušla u Zadrugu, a nastavio se sve do njene pobede u rijalitiju, ali i nakon napuštanja imanja u Šimanovcima

Kockareva ističe da je primetila kako ona i njen suprug Andrej Atijas i dalje "lajkuju" objave na društvenim mrežama koje su usmerene protiv nje, ali da joj je to smešno.

- Videla sam to i mnogo sam se smejala. Urnebesno mi je smešno i to i oni sami. Ja sam u svom životu uvek bila glavna glumica, a očigledno sam i u njihovom, tako da me ništa ne čudi - istakla je Kija za Svet, a potom dodala:

- Da, njima se svet vrti oko mene. Kao što se meni svet vrti oko mene, tako se i njima svet vrti oko mene. Za mene se rijaliti završio, a za nju, Anabelu i Andreja očigledno nije. Ja sam nastavila dalje, gradim karijeru i oni me ne zanimaju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Loka

pre 5 godina

Haha, kako da ne...ljudi vide koje stranice ti ženo lajkuješ i koje komentare protiv svih Luninih kao i nje same podržavaš. Od emocionalnog vampira koji je ugašen do svih ostalih pa čak i onih protiv Slobodanovih roditelja. Ti si jedno veliko zlo

Zekija

pre 5 godina

Mislis tako? Pa neznam ko komentarise Lunu svaki dan i po novinama i po instagramu. Jadnice dan nemozes da provedes a da je nespomenes. A Ti za nju ne postois. Devojka te nije spomenula.

Seli

pre 5 godina

Kome si ti glavna uloga, zasto jadna umisljas tako, ni u WC nisi nikom na umu. Previse imas visoko misljenje o sebi. Svi te znamo dobro, nije has muskarce kao neko carape, pokri se jadna I nepojavljuj se medju ljude ti I tvoja majka, (ljubavnice). Mnogo jada ste zadale nekom ljudima, bila si u vezi I braku a non stop si se j......., sa drugim.

Zlata

pre 5 godina

Kija,može raspala Anabela da ti pljune pod prozor !!!

gio

pre 5 godina

Kija, tvoj izvastaceni kez je postao zaista iritantan. A ima nas koji smo te provalili vrlo brzo.

mirjana

pre 5 godina

Ona je jedna pametna i sarmatna zena. Anabela je i njen Atijas su mnogo iritantni i zli, nedaj boze da bilo ko ima posla sa njima. Ubi ih kompleks i mrznja!

Danijel

pre 5 godina

Pa ti ni pkojnom tai nisi bila glavna osoba u životu,.. bolsna očigledno ij ovog sputa si preskočila terapiju

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija