• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas

29.09.2018

12:46

PRETI MU PET GODINA ZATVORA? Učesnik Parova je proveo DVE GODINE iza rešetaka, a SADA JE PIŠTOLJ UNEO U RIJALITI!

Rijaliti

PRETI MU PET GODINA ZATVORA? Učesnik Parova je proveo DVE GODINE iza rešetaka, a SADA JE PIŠTOLJ UNEO U RIJALITI!

Podeli vest

Benjamin Spahović se već mesec dana nalazi u vili "Parova" kao ravnopravni takmičar sedme sezone koji se bori za glavnu nagradu od 100.000. evra

Spahović se na početku rijalitija našao na vrućoj stolici i novinari su imali priliku da mu postave par pitanja, između ostalog i da li je nekada bio u zatvoru.

- Jesam, osuđen sam zbog četiri pokušaja ubistva - opušteno je odgovorio takmičar. Benjamin je ispričao da je u samoodbrani izvukao pištolj, a u zatvoru je proveo 2,5 godine.

Takmičar je u ponedeljak uveče naseo na provokacije Ivana Marinkovića i pored obezbeđenja upao je u izolaciju i pretukao ga.

Ivan se posle nemilog događaja žalio da ima hematome na glavi, držao se za rebra i boleli su ga bubrezi.

Benjamin Spahović je zbog ovog čina kažnjen sa 1.000 evra, 24 časa izolacije i direktnom nominacijom. Njegove pare su prebačene na račun oštećene strane.

VITLAO PIŠTOLJEM PO KUĆI! Nakon skandala u Parovima, učesnik vraćen u program, pa ponovo NAPRAVIO HAOS!

Ivan je juče najavio da će tužiti cimera iz vile:

- Interes nemam nikakav, osim novca koji ću ovde zaraditi. Ja važim za čoveka koji je najiskreniji u vili i prošle godine, a i ove. Ja sam ponudio dil Benjaminovom ocu, a moj cilj je da pokažem da je Benjamin slagao o humanim parama. Da li mislite da sam ja toliko glup da tražim pare u rijalitiju? Postoje pravne tužbe i službe koje će to da reše. Naravno, tužiću Benjamina - rekao je Marinkovića.

Foto: Happy TV

Naš zakon propisuje sledeće:

Kad neko drugoga teško telesno povredi ili mu teško naruši zdravlje (npr. pod teškom telesnom povredom se podrazumevaju povrede tipa polomljenih kostiju, trajno ili u znatnoj meri oslabljen važni deo tela ili organ, ili izazivanje trajne nesposobnosti za rad, prouzrokovanje unakaženosti), kazniće se zatvorskom kaznom od najmanje šest meseci. Podnosi se krivična prijava javnom tužilaštvu, piše Srbija Danas.

Kada neko drugoga lako telesno povredi – zakon ne objašnjava detaljnije šta se pod time podrazumeva, a u praksi su to sve povrede koje nisu obuhvaćene pojmom "teške telesne povrede", kazniće se zatvorskom kaznom do tri godine. Podnosi se privatna krivična tužba sudu ili krivična prijava javnom tužilaštvu (zavisi od sredstva povređivanja).

Spahović je sinoć u toku emisije iz ostave izvukao pištolj i prvo pretio svima, a potom ga je prislonio na glavu novinarke koja je boravila u vili kao gost.

A van rijalitija predviđena kazna za to je sledeća:

Ugrožavanje sigurnosti - Kad neko ugrozi sigurnost nekog lica ozbiljnom pretnjom da će napasti na život ili telo tog lica ili njemu bliskog lica, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorskom u najdužem trajanju do šest meseci. Podnosi se krivična tužba sudu ili krivična prijava javnom tužilaštvu (ako je uznemiravano više lica, ili je došlo do uznemirenja građana, ili težih posledica, tada može biti izrečena zatvorska kazna do pet godina).

Ko neovlašćeno drži vatreno oružje, njegove delove, municiju - kazniće se zatvorom od šest meseci do pet godina i novčanom kaznom. Ko neovlašćeno nosi vatreno oružje kazniće se zatvorom od dve do dvanaest godina, piše ovaj portal.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milos

pre 5 godina

Imali jos koji mudjahedin iz Bosne da udje u rijaliti parovi,izivljavao se na slabijim od sebe a sad pokazao da ce sve Srbe pobiti uzas kako smo jadni za saku para.A culi ste ukljucenje nekog iz Mostara kad kaze da mrzimo muslimane i dacemo ga izbaciti,e takvi smo ti mi .SVATITE NIKAD SE NECE PROMIJENITI JEDINO AKO IMAJU KORISTI.

Sandokanons

pre 5 godina

Nista...ajde nekog naseg pa neka ga rokne jos to nismo videli u toj pilicari........

Zoran

pre 5 godina

U prošloj sezoni je bio višestruki pljačkaš pošta, ponosno se hvalio svojim zlodelima i stigao do finala. U nekoj sledećoj sezoni će se sigurno naći neki višestruki ubica ili čedomorka. Narkomani i travestiti nisu nikom pa ni sami sebi interesantni. Mase traže nova uzbuđenja Made in Ovde i od Tamo. Ponuda je velika, biće muka izabrati najgore.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija