• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

04.11.2018

21:19

(VIDEO) NEĆU DA SE PRAVDAM ŠTO SAM IMALA SEKS: Nataša i Jelena oplele po svojim jačim polovinama!

Rijaliti

(VIDEO) NEĆU DA SE PRAVDAM ŠTO SAM IMALA SEKS: Nataša i Jelena oplele po svojim jačim polovinama!

Podeli vest

Nataša Moskva i Jelena Krunić su otvorile dušu jedna drugoj o ljubavnim problemima koje ih muče. One su ogovarale svoje jače polovine, Lazara Jeremića i Marka Petruševića Petrućija

- Neću da se pravdam što sam imala seks sa Lazarom, moj život, moja stvar. Lazar je pričao kako smo imali seks čim je juče otišao u izolaciju. Marijana i Stolić su mi sve ispričali. Čim se maknuo od mene, kreten jedan mali - rekla je Nataša.

Nataša je otkrila da su ona i Lazar imali odnose pre Jeleninog dolaska, pa ju je upitala da li li se o tome pisalo po medijima, što je Krunićeva negirala. 

Foto: printscreen RTV Pink

- Za Petrućija se nije znalo dok ti nisi došla, on je bio bezveznjak iz štale. Lazar je prema meni bio predivan u početku, a onda je počeo da drobi za sve. Smestio me u krevet i nisam smela ni sa kim da pričam i da se družim. Ma, oni su deca za nas - zaključila je Nataša. 

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija