• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

10.11.2018

16:22

(FOTO) DA LI ĆE MU VATRENA CRNKA OPROSTITI SEKS SA MOSKVOM? Ovako izgleda navodna VERENICA Lazara Jeremića, a evo i njihove zajedničke fotke!

Rijaliti

(FOTO) DA LI ĆE MU VATRENA CRNKA OPROSTITI SEKS SA MOSKVOM? Ovako izgleda navodna VERENICA Lazara Jeremića, a evo i njihove zajedničke fotke!

Podeli vest

Ovih dana u Beloj kući polemisalo se o ljubavnom životu Lazara Jeremića, a on je sinoć nakon što je Jovana Tomić Matora otkrila da njega napolju čeka verenica otkrio šokantne detalje

- Ona je devojka koja je u fazonu da ne mora nikad da bude sa mnom, ali da mogu uvek da je pozovem. Rekla mi je da mogu i da imam devojke. Ja sam njoj rekao da ona i ja nikad ne možemo biti zajedno. Ona meni kaže da sam ja najbolji dečko kog je upoznala, htela je decu da mi rodi - otkrio je Lazar sinoć o Anđeli Milenković koja je pre nekoliko dana pokušala da mu na adresu Bele kuće pošalje pismo zajedno sa garderobom.

Foto: printscreen instagram

 

Lazar je nakon tog priznanja sinoć završio u krevetu sa Natašom Moskvom, a mi vam otkrivamo kako izgleda Anđela, njegova navodna verenica.

Po njenom profilu na Instagramu vidi se da joj je Lazar često lajkovao fotografije, a pronašli smo i njihovu zajedničku fotografiju koja je objavljena pre oko godinu i po dana na ovoj društvenoj mreži.

Foto: printscreen instagram

Po svoj prilici, oni su tada bili veoma prisni, a fotografija je nastala tokom njihovom zajedničkog šopinga.

Foto: printscreen instagram

Kako bismo iz prve ruke saznali u kakvom su odnosu Anđela i Lazar, kao i da li je ona zaista njegova verenica pokušali smo da stupimo u kontakt sa njom, ali je ona ostala nedostupna za komentar.

(VIDEO) IMA DUPE OD SILIKONA, A USKORO ĆE POSTATI BAKA! Blondi priznala šta je sve URADILA NA SEBI!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija