• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

01.12.2018

14:27

(VIDEO) JA SAM SE U NJEGA ZALJUBILA! Suzana i Snežana se POSVAĐALE ZBOG MIKIJA ĐURIČIĆA!

Rijaliti

(VIDEO) JA SAM SE U NJEGA ZALJUBILA! Suzana i Snežana se POSVAĐALE ZBOG MIKIJA ĐURIČIĆA!

Podeli vest

Snežana Ilić i Suzana Perović su danas imale veliku svađu koja je pretila da uništi njihovo prijateljstvo. Sneža je zamerila Suzi da je počela da je zanemaruje od kada su se rodile emocije između nje i Mikija Đuričića

- Stalno se menjaš prema meni. Ja sam ti na poslednjem mestu, počela si da se izdvajaš. Ne pamtim kada sam sa tobom popila kafu - požalila se Sneža.

 - Ne izdvajam se, ja najviše vremena provodim sa tobom i sa njim. Vidi koliko si ti primitivna kada pričaš o obrazovanju, a pričaš ko se zaljubio. Kakve veze ima moj emotivni status. Ja sam se u njega zaljubila - vikala je Suzana. 

Sneži je smetalo i što njena drugarica nije stala na njenu stranu kada se prošle noći posvađala sa Mikijem.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija