• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

21.12.2018

12:04

(VIDEO) SVE PRŠTALO OD STRASTI! Pao seks između Miljane i Zole! Ubeđeni da ih kamere nisu snimile, ali su se PREVARILI!

Rijaliti

(VIDEO) SVE PRŠTALO OD STRASTI! Pao seks između Miljane i Zole! Ubeđeni da ih kamere nisu snimile, ali su se PREVARILI!

Podeli vest

Iako je javnosti i pred svima odgovorno tvrdila da do prisnijih i se*sualnih odnosa neće doći, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nisu mogli da kontrolišu svoje strasti pa su počeli sa vrelom akcijom ispod pokrivača

Naime, Kulićeva i njen dečko sačekali su da ostali zadrugari utonu u dubok san kako niko ne bi primetio šta njih dvoje rade u krevetu.

Takmičari su pomislili da su ostali neprimetni, ali kamera koja je bila uprta u njih je sve to i zabeležila. Njih dvoje su se strasno ljubili, a onda je jorgan počeo da se pomera tako da je bilo evidentno da su bili i te kako prisni.

Odmah nakon što je Miljana odlučila da spava kako bi se odmorila i pripremila za nove izazove, ona je ustala, a na njoj se moglo primetiti kako nije imala na sebi donji deo pidžame.

Kako će ovo prokomentarisati njeni najbliži, preostaje da saznamo.

(VIDEO) RASKRINKANI! Otkrivena najveća tajna Mikija i Suzane!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lola

pre 5 godina

Zar je to nesto cudno za miljanu,samo da nadje zrtvu i evo sex je tu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija