• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

05.01.2019

21:23

(VIDEO) MATORA SKROZ IZGUBILA ŽIVCE! Napala Marijanu, a onda je u BESU URADILA OVO! Svi ostali ŠOKIRANI!

Rijaliti

(VIDEO) MATORA SKROZ IZGUBILA ŽIVCE! Napala Marijanu, a onda je u BESU URADILA OVO! Svi ostali ŠOKIRANI!

Podeli vest

Nakon što se Ša iznervirao zbog Marijane Zonjić koja mu je opsovala majku, zadrugari među kojima je bila Jovana Tomić Matora su zajedno sa njim izašli u dvorište gde su šetali i smirivali ga

Tom prilikom oni su negativno govorili o ovoj ukućanki, a u jednom momentu Jovana Tomić Matora je ušla u spavaću sobu gde je otišla do kreveta u kom je bila Marijana Zonjić i počela da se svađa sa njom.

Zatim je nastala žestoka svađa u kući, a u trenutku kada joj je Marijana rekla da je "debela" Jovana je sa sebe skinula majicu kako bi joj pokazala svoje telo, a onda je pljunula ovu svoju cimerku.

- Kada ti tu ruku budem zavrnula! Sada ću ja da te k*ram - izjavila je Jovana.

- Debela - rekla je Marijana.

- Debela? Treba li da se skidam ovde? Da ti j*bem mamu malu balavu - pričala je Matora.

Sa svojom svađom ove ukućanke Bele kuće nastavile su i u dnevnoj sobi u koju se vratio iz dvorišta Nenad Aleksić Ša, a dok se Matora svađala sa Zonjićevom i Ša je ušao u novu raspravu sa Marijanom.

- Nju ne pogađa ništa! Nju su j*bali u b*lju i tukli je. Ona voli to. To nju ne boli kad joj neko kaže. Sledeći put kada mi bude ovo uradila, ima da je puknem pesnicom, jer to i hoće. Imaš sreće što sam te pljunula. Svaki put kada mi kažeš da sam debela ima da dođem sa svojim masnim s*sama i da ti se unesem u facu. A to što te je j*bao mali Jeremić, za to ćutite! Gurao ti iz d*peta, pa u usta. Kako te nije sramota da meni koja sam lezbejka kažeš da pušim k*rac - vikala je Matora.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

(VIDEO) SANJA I MATORA ŠČEPALE JEDNA DRUGU! Nisu mogle da obuzdaju strasti! Pred svima se LJUBILE I MAZILE!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija