• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

25.01.2019

11:37

SVADBA U ZADRUZI! Miljana se UDAJE za Zolu! TRAŽI DA ON POTPIŠE PREDBRAČNI UGOVOR!

Rijaliti

SVADBA U ZADRUZI! Miljana se UDAJE za Zolu! TRAŽI DA ON POTPIŠE PREDBRAČNI UGOVOR!

Podeli vest

Miljana Kulić se uskoro udaje u "Zadruzi", a od svog budućeg supruga Lazara Čolića Zole tražila je da potpiše predbračni ugovor! Ona će za deset meseci trajanja Pinkovog rijalitija zaraditi čak 100.000 evra, dok je di-džej iz Dervente ušao u šou za džabe i u velikim dugovima

Drugi da plate svadbu

Zbog toga je Marija Kulić naterala ćerku da pravno osigura sve što je do sada stekla i zaradila.

Foto: Youtube printscreen

Ne voli zeta
Njoj treba sposoban muškarac, a ne mutava budala. Neću doći na njihovo venčanje
Marija Kulić


- Moja majka tvrdi da je Zola sa mnom samo da bi me iskoristio. Kako bih joj dokazala da to nije tačno, dogovorili smo se da pre svadbe potpišemo predbračni ugovor. I pored toga, ja ću brinuti o njemu i imaće kraj mene sve što poželi. Nadam se da će nam uskoro organizovati veliku svadbu u "Zadruzi", kao i da će naše porodice i prijatelji doći da uveličaju slavlje - otkrila je Miljana na sastanku kom su prisustvovali svi takmičari rijalitija.

S njom se usaglasio i Zola, koji je dodao da će posle venčanje započeti zajednički život u Nišu.

- Miljanu nikad nisam lagao u vezi sa mojom finansijskom situacijom. Ona ima više novca od mene, zato i želim da potpišemo predbračni. Kad izađemo odavde, iznajmićemo stan u Nišu kako bi njen sin Željko bio blizu babe i dede - rekao je Čolić.


Njihovi planovi su razbesneli Miljaninu majku Mariju, koja veruje da Zola samo koristi njenu ćerku.

- Da mu nije Miljane, on ne bi ovde imao ni leba da jede. Njoj treba sposoban muškarac, a ne mutava budala. Eto i svadbu bi da pravi u "Zadruzi", da se ogrebe, da mu drugi plate. Neću doći na njihovo venčanje! A Miljana ako hoće da je ikada pogledam, bolje što pre da pozove advokata i potpiše taj predbračni, da zaštiti sve što je do sada zaradila - zapretila je Marija.

Iseljenje iz Srbije

To je mlađu Kulićevu toliko iznerviralo da je počela da se baca preko stola, urliče i hvata za srce.
- Prestani više da mog čoveka vređaš i ponižavaš! Pobeći ću odavde zbog tebe! Iseliću se iz Srbije sa njim, da me ne nerviraš više! Infarkt ću dobiti zbog tebe - vikala je Miljana na majku.

SVE LAŽNE RIJALITI SVADBE

Za razliku od Miljane i Zole, koji će se zakleti na večnu ljubav pred pravim matičarem, u rijalitijima je do sada bilo nekoliko lažnih svadbi. Tako su se u "Parovima" kobajagi venčali Aleksandra Subotić i David Dragojević, Zmaj od Šipova i Vesna Rivas, Dalila Moreno i Dejan Dragojević, Marko Vuletić i Nina Prlja. Fejk venčanja je bilo i na "Farmi", gde su se po starim običajima na ljubav zavetovali Sandra Obradović i Marko Đurovski, kao i Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 5 godina

Neka mu je Bog napomoć...... Ali neka, sam je to tražio, niko mu nije naredio ! ! ! ! ! !

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija