• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

21.02.2019

11:24

(VIDEO) TRESLA SE BELA KUĆA! Matora i Sanja digle cimere i obezbeđenje na noge, PLJUŠTALE ŽESTOKE UVREDE!

Rijaliti

(VIDEO) TRESLA SE BELA KUĆA! Matora i Sanja digle cimere i obezbeđenje na noge, PLJUŠTALE ŽESTOKE UVREDE!

Podeli vest

Milan Milošević je napustio Belu kuću i za sobom ostavio poljuljan odnos Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković. Veza njih dve je na velikom testu. Razloga je mnogo, od Matorinog poljupca sa Lunom, do Sanjine izjave da je sanjala leptiriće u stomaku jer ih navodno ne oseća pored Jovane

Matora se trudila da ne nervira već iznerviranu Sanju pa je samo pitala da li će ona spavati u njihovom krevetu. Ova je međutim već dogovorila da spava sa Minom Vrbaški. U kupatilu su su susrele i tu je nastala prava drama.

- Nemoj da mi glumiš ludilo i da me udaraš. Nikakvu ja vodenicu ne okrećem. Pitala sam te da li spavaš kod mene. Te fore i te gluposti, mene nemoj da lažeš. Samo sam te nazvala seljančurom - govorila je Jovana dok je crvenela u licu od besa.

 -  Ja te molim da me ostaviš na miru. Ne možeš da me zoveš seljančurom. Glumiš ludilo, spavaću kod Mine, šta je problem - vikala je Sanja, a onda je Matora izustila sledeće reči:

 - Ja sam htela da spustimo loptu. O čemu ti pričaš. Šta sam ti loše rekla. Sram te bilo. Lažeš tu, uopšte te nisam uvredila. Guraš me ovde, alo - govorila je Matora iznervirana.

 - Ne, ja sam. Ne zaslužuješ da spavam pored tebe, nakon onoga što si mi uradila i rekla - rekla je Stankovićeva, pa napustila spavaću sobu.

U spavaćoj sobi pored Matore koja je ostala sama na svom krevetu bila je Zorica Marković kojoj se Tomićeva žalila. Razgovor su nastavile u garderoberu, pa im se pridružila Suzana Perović.

- Ona hoće da ja ovde izubijam nekog, da je vređam. Zbog moje majke prvo neću da se bijem sa njom ovde. Treba da pričamo normalno i kraj. Neću da me muči više ovde - pričala je Matora Zorici.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Daki

pre 5 godina

Sve domacice bravo, omladino uci se od njih i nemoj da napustas zemlju svojih predaka.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija