• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

23.03.2019

18:29

MACURA MI OTIMA MILOJKA! Lepotica iz Pilatovića besna na doktorku!

Rijaliti

MACURA MI OTIMA MILOJKA! Lepotica iz Pilatovića besna na doktorku!

Podeli vest

Milijana Bogdanović (21) ubeđena je da Nada Macura (71) želi da joj otme verenika Milojka Božića (74), jer je doktorka izjavila da deda više priliči njoj nego mladoj lepotici. Intrigantni par se plaši da im se Macura ne pridruži u "Parovima"

Milijana Bogdanović (21) ubeđena je da Nada Macura (71) želi da joj otme verenika Milojka Božića (74)! Lepotica i deda spremaju se za ulazak u "Parove" i uplašeni su da će im se tamo pridružiti i najpoznatija doktorka u Srbiji, koja je na televiziji Hepi izjavila kako Milojko više priliči njoj nego Milijani.

EKSKLUZIVNI VIDEO! LEPOTICA MILJANA I DEDA MILOJKO OVDE PRAVE BEBU: Informer u selu Pilatovići u kući NAJČUDNIJEG PARA U SRBIJI!

Vesna Rivas se mrštila

Foto: Instagram

 

Milijana i Milojko su nakratko ušli u vilu kako bi upoznali buduće cimere.

- Verujem da ćemo se lepo slagati sa većinom. Najbolje su nas prihvatili Ivan Marinković i njegova devojka Jelena Ilić. Samo se Vesna Rivas čudila i mrštila. Svideo nam se ambijent, ali i dvorište, gde će moj Milojko moći da šeta. Zadovoljni smo uslovima, sve je super ispalo - kaže Milijana.

- Po godinama, taj čovek bi više meni odgovarao, ali ja sa njim ne bih ni kafu popila. Oni su u nekoj zabiti. Možda ona nije imala izbor tamo, pa im je sve to normalno - izjavila je Nada, čime je izazvala gnev intrigantnog para.

Mnogo sam ljubomorna

- Nada je rekla da smo mi iz neke zabiti, a zapravo traži da joj neko zabije! Ali moram da je razočaram - matore i punije žene kao što je ona ne zanimaju mog Milojka. Nada je baba-devojka, ljubomorna je na svakog ko je srećan i zaljubljen. Ona je usedelica i ne zna da kontroliše svoju zlobu. Nadam se da ona neće ući u "Parove" - kaže u dahu Milijana i dodaje da je ljubomorna na svaku koja baci oko na njenog Milojka:

- Često mu pravim ljubomorne scene. Mrzim svaku koja ga pogleda!

Žene me jure ko lude

I njen budući suprug ima žestok odgovor za Nadu.

- Ona sebe smatra akademskim građaninom i ovo što radi joj nikako ne priliči. Svakako, kod mene nema prolaz, džaba se kači na nas - kaže Božić i dodaje da je oduvek bio magnet za lepši pol:

Foto: Informer DN

 

- Žene su me jurile kao lude. Bukvalno su se skidale gole ispred mene, obožavale su me. Bio sam frajer. Ali ko se ne bi zaljubio u ovakvu mladost i lepotu kakvu ima moja Milijana! Njoj niko ne bi odoleo!

 

(FOTO) LEPOTICA SA 53 GODINE STARIJIM VERENIKOM POSETILA INFORMER: Plašim se, umreće mi Milojko! Hoću bar jedno dete s njim, MAKAR GA I SAMA GAJILA!

Dobijaće 1.200 evra nedeljno, lekari će paziti Milojka 24 sata

Milijana i Milojko potpisali su ugovor da već početkom sledeće nedelje uđu u "Parove", gde će zajedno nedeljno zarađivati 1.200 evra, saznaje Informer. Kako planiraju da ostanu do kraja rijalitija, oni će za tri meseca zaraditi 14.400 evra! Par iz sela Pilatovići nadomak Požege otkriva na šta će potrošiti taj novac.

- Sredićemo kuću u selu, planiramo da kupimo auto, a deo novca daćemo i za svadbu, koju smo zakazali za 7. septembar. Sigurno će nam biti potrebno dosta para jer ćemo morati da zovemo mnogo više od 120 gostiju, koliko smo planirali. Nismo bahati i smatram da znamo lepo da raspolažemo parama - kaže Milijana.

Milomir Marić otkriva za Informer da će zbog Milojka, koji je operisao srce i ima ugrađen bajpas, angažovati medicinsku ekipu u "Parovima":

- Njih dvoje su imali neke specijalne uslove, koje ćemo ispuniti. Zbog njegovog zdravstvenog stanja, u svakom trenutku jedna medicinska ekipa će biti u pripravnosti, za ne daj Bože.

 

 

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 5 godina

Elvin ciji glasaci pune Happy tv ima 200 a ovo dvoje bolesnika 1200.sramota!

milasin68

pre 5 godina

NJEGA ĆE PRE SMRT DA OTME OD TEBE NEGO NEKA DRUGA ŽENA(PAMETNA)

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija