• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

24.03.2019

08:28

(VIDEO) PREBLEDELI KADA SU JE UGLEDALI! Marija Kulić se vratila u Zadrugu, nju ukućani nisu očekivali!

Rijaliti

(VIDEO) PREBLEDELI KADA SU JE UGLEDALI! Marija Kulić se vratila u Zadrugu, nju ukućani nisu očekivali!

Podeli vest

Marija Kulić ušla je ponovo na velelepno imanje u Šimanovcima. Nakon što je u studiju obavila razgovor sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, Marija se uputila ka Beloj kući

Čim su je ugledali u automobilu, zadrugari koji su bili na vratima gde su je dočekali sa osmehom na svojim licima, a u prvim redovima bile su Stanija Dobrojević i Nadežda Biljić.

- Ti si me dozivala - rekla je Marija Staniji, pa je zagrlila i izljubila nju i Nadeždu.

Foto: Printscreen TV Pink

Međutim, većina zadrugara je prebledela, jer ukućani nisu očekivali Mariju ove noći. Sve je zanimalo kako su nekadašnji zadrugari koji su svojevoljno pobegli sa imanja, njena ćerka Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola.

Foto: Printscreen TV Pink

- On spava do pola četiri. Odmara, ona ga brani, kao: "Prvi put je u rijalitiju bio, mora da odmara". Pa dokle ćeš da ga braniš? Miljana me zove stalno, kaže: "Mamice, da ti umrem, da dođeš". Оna je uporna, neće da pravi svadbu dok ne vidi kakav im je život napolju - ispričala je Marija.

Foto: Printscreen TV Pink

Nekoliko zadrugara je tokom njenog privremenog odsustva u lošem kontekstu komentarisalo njeno učešće u "Zadruzi 2", kao i učešće njene ćerke Miljane Kulić. Marija je poznata po iznošenju čvrstih stavova za crnim stolom, kao i komentarisanju svake situacije u Beloj kući. Kako će se Kulićka postaviti prema ovim ukućanima u narednim danima i kako će ovo promeniti odnose između zadrugara, pratićemo u daljem toku njenog boravka. 

(VIDEO) MARKO PUCA OD LJUBOMORE! Miljković ne veruje da je Luna dobila PISMO OD FANOVA, ona u neverici




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija