• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

27.03.2019

18:22

(VIDEO) POSLE SEKSA NADEŽDE I TOME, NJENI RODITELJI ŠOKIRANI! Majka sve GLEDALA, otac neće ni da čuje za nju!

Rijaliti

(VIDEO) POSLE SEKSA NADEŽDE I TOME, NJENI RODITELJI ŠOKIRANI! Majka sve GLEDALA, otac neće ni da čuje za nju!

Podeli vest

Nadežda Biljić sinoć se prepustila strastima i bila intimna sa manekenom Tomom Panićem, a čitav slučaj stigao je i do njenih roditelja

Njena majka Slavica sve je gledala na televiziji. Ona kaže da je njen muž ljut na ćerku Nadeždu jer smatra da nije trebalo da dozvoli sebi da se ponovo prepusti instiktima pred milionskim auditorijumom, kao što je to uradila prošle godine na Uskrs sa Mikijem Đuričićem.

- Muškarci to drugačije gledaju i Radoju kao Nadicinom ocu to nije pravo. Što se mene tiče videla sam sve šta je radila sa Tomom, pa i taj seks. Nije mi drago što je to opet pred kamerama, ali nije ništa nenormalno uradila. Mladi su i slobodni i dozvoljeno je da uživaju i da priušte sebi nežnost - iskreno kao i uvek kaže Slavica, kao najveća ćerkina podrška.

Foto: printscreen

Budući da se pre godinu dana u javnosti oglasilo mnogo njih koji su pevačici zamerali zbog seksa sa Đuričićem u štali na Uskrs, Slavica se i našalila u pomalo nezahvalnoj situaciji kada kao roditelj pravda ćerku što ponovo javno stupa u seksualne odnose u rijalitiju.

(VIDEO) ZAUSTAVITE SVE, IMAMO POBEDNIKE! DA LI JE OVO NAJKRAĆI SEKS U ISTORIJI RIJALITIJA!? Evo koliko je trajala vrela akcija Nadežde i Tome!

(VIDEO) NADEŽDA I TOMA SE PREPUSTILI STRASTIMA! Imali TRI PUTA SEKS za pola sata! KUPATILO, KREVET, JORGAN PLANINA!

- Evo sad nije Uskrs, pa verujem da neće nikome smetati što je bilo seksa. Šalu na stranu više bih volela da su Nada i Toma ostali drugari, jer ne znam kako će se sada odvijati njihov odnos. Toma je gotivio Nadu još od prve Zadruge i odmah je zvao kad je izašla prvi put. Često se druže i jedu zajedno. Kad su već bili intimni volela bih da veza opstane bar neko vreme. Samo da Nadica ne pati i ne bude povređena, ali nadam se da i neće jer nisu imali seks zbog pijanstva. Nije preterivala ni u čemu i verovatno je do njega došlo zbog zatvorenosti u ograničenom prostoru u kojem su pojačane emocije svake vrste, pa i potreba za nežnošću - zaključuje Slavica.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija