• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

27.03.2019

23:00

VOLIMO GRUBO I OTPOZADI! Prvi seks-intervju lepotice i dede iz Pilatovića

Rijaliti

VOLIMO GRUBO I OTPOZADI! Prvi seks-intervju lepotice i dede iz Pilatovića

Podeli vest

* Uzbuđuje me kada me Milojko šljepne po guzi, volim dominantne muškarce, priča Milijana Bogdanović (21) * Želeo bih i seks od napred, ali ne mogu zbog operacije srca, kaže Milojko Božić (74)

Lepotica i deda iz Pilatovića nastavljaju da šokiraju javnost otkrivajući najintimnije tajne. Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) poslednju noć pred ulazak u "Parove" proveli su u jednom beogradskom hotelu, gde su za Informer otvoreno pričali da vole grub seks otpozadi.
- Volim poze u kojima muškarac dominira. Uzbuđuje me kada me Milojko šljepne po guzi. Poželim ga čim ga pogledam, toliko mi je dobro s njim - priča ova lepotica, koja će se 7. septembra udati za 53 godine starijeg dedu, i dodaje:
- Da bih ga zavela, dovoljno je da se istuširam i gola izađem iz kupatila. Nisam u fazonu da nosim haltere i seksi veš.

Foto: Dejan Živančević

Sluša kardiologa

Milojko zadovoljno klima glavom i ponosno ističe da ni Milijanu nije teško uzbuditi.
- Dovoljno je da pređem rukom preko njenog stomaka i da poželi seks. Milijana voli da je udaram po guzi! Kad je reč o pozama, omiljena nam je otpozadi. Voleo bih i od napred, ali ne mogu. Zbog operacije srca ne smem misionarsku pozu - prepričava detalje intimnog života bivši harmonikaš.
Božić tvrdi da nikad nije imao problem sa potencijom.

- Nikad nisam pio "vijagru", sve funkcioniše kako treba - samouveren je Milojko, dok ga pet decenija mlađa devojka čika:
- Baš nikada? Čudno mi je to. Često ga pitam za to i kaže da nije. Milojko je pitao kardiologa koji ga je operisao šta da radi ako dole zakaže. On mu je rekao da bi u tom slučaju smeo da uzme 50 mg "vijagre" nedeljno. Ipak, plašim se da bi to moglo da smeta njegovom srcu.

(VIDEO) LEPOTICA I DEDA ODMAH NAPRAVILI HAOS U "PAROVIMA"! Milijana čim je ušla poručila: OVAKO NEĆE MOĆI!

Foto: Dejan Živančević

Sve za ljubav

Deda koji je osvojio mladu lepoticu priznaje da je spreman da ugrozi svoj život, samo da ona bude zadovoljena u krevetu:
- Ako zatreba, zbog nje bih popio "vijagru" i otišao srećan u raj!

 

Milojko: Dokazaću da sam dobar u krevetu  


Milojko tvrdi da će u "Parovima" svima dokazati da je odličan ljubavnik:
- Ako dođe do seksa tamo, svima ću zapušiti usta. Milijana ne bi ni bila sa mnom da nemamo dobar seks, odnosno da sam loš u krevetu.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija