• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer.rs

30.03.2019

08:19

(VIDEO) BILA SAM SILOVANA! Milijana ispičala šokantne detalje iz života: Izvadio je nož, prisiljavao me da spavam sa njim...

Rijaliti

(VIDEO) BILA SAM SILOVANA! Milijana ispičala šokantne detalje iz života: Izvadio je nož, prisiljavao me da spavam sa njim...

Podeli vest

Milijana Bogdanović (21), sinoć je u Parovima ispričala priču iz prošlosti koja je zaprepastila sve. Milijana je priznala da je bila silovana od strane starijeg čoveka, bivšeg ljubavnika

Bogdanovićeva je pričala o svojoj porodici o nedostatku novca koji ih je zadesio. Tada se ona, uz podršku majke, odlučila da pozajmi novac od zelenaša. Zelenaš, tj.čovek iz obzbeđenja, je neko sa kime je ona imala kratku vezu.

Bogdanovićeva je sa njim već imala sek*ualne odnose ali se sa gospodinom danas tuži za silovanje...

Foto: printscreen TV Hepi

- Otišla sam da uzmem novac od njega, a onda smo krenuli do banke. U kolima mi je rekao da ne može da podigne novac iz banke i da je skrenuo sa puta, a onda je pokušao da me siluje.

Onda je usledio totalni haos, jer je računica popustila kada je rekla da je u pitanju matura, a onda je izgubila nevinost sa petnaest, a onda tri pune godine nisu imali kontakt...

POSLE NAJAVE DA IZLAZE IZ PAROVA, MILOJKO I MILJANA DONELI KONAČNU ODLUKU!

 

Gosti u studiju i rijaliti učesnici ostali su potpuno izgubljeni u ovom Milijaninom vremeplovu.

Foto: printscreen TV Hepi

- Pao je mrak, izvadio je nož a zatim me prisiljavao da spavam sa njim. Pokušala sam da pobegnem, a onda mi je zatvorio vrata. Bacio mi je telefon i rekao nećeš nigde dok ne spavaš sa mnom. Trgao mi je duksericu, otkopčavao pantalone i držao nož. Desilo se to što se desilo - pričala je Milijana kroz suze, dok je Milojko samo ćutao, a sve detalje poslušajte u videu.

 

https://www.dailymotion.com/video/x74z8rg#tab_embed

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darko

pre 5 godina

Aha. A mi smo ovce. Beeee. Nego, kad će da izda knjigu. Tako su ove poznate radile. Optuže mrtvog čoveka da ih je silovao, pa onda izdaju knjigu na tu temu.

Pera Bandera

pre 5 godina

Bilo je tu nekih nelogičnosti, ali najviše zahvaljujući voditeljki Anđeli koja je kreštala i površno slušala pokušavajući da bude zlurada i duhovita!

nostalgicar

pre 5 godina

U moje vreme su devojcice imale drugare decake koji su ih stitili od opasnosti a vi danas idete sa starcima da podignete njihovu penziju penziju

zora

pre 5 godina

U cijoj reziji je ova namestaljka dvoje bolesnih???Nekome je bas falio auditorijum pa nije razmisljao o posledicama neukusa i bljuvotina koje ce preplaviti Srbiju.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija