• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

02.04.2019

19:28

(VIDEO) DAVID NASRNUO NA ALEKSANDRU! MUK U ZADRUZI! Obezbeđenje hitno uletelo! HISTERIJA I URLANJE!

Rijaliti

(VIDEO) DAVID NASRNUO NA ALEKSANDRU! MUK U ZADRUZI! Obezbeđenje hitno uletelo! HISTERIJA I URLANJE!

Podeli vest

Nakon što su se smirile strasti, Branislav Radonič Brendon ustao je kako bi prokometnarisao zadatak koji je zadao Veliki šef. Naime, svi stanari Bele kuće je trebalo da iznesu svoje mišljenje o povratku Aleksandri Subotić i njenoj priči

- Primetio sma promenu u njenom govoru, tonu u kom izgovara reči. Meni se tvoje ponašanje dopada i mislim da si se vratila i da ti se probudilo dostojanstvo u sebi. Smatram da si nekako stasala psiho-fizički, ta promena se vidi na tebi. Moj komentar je da budeš dostajnstvena i da se ne pravdaš previše, jer neke stvari ne moraju rečim da se izjave. Budi iskrena prema sebi. Moja slika o tebi je pozitivna i tvom povratku ovde. Samo nemoj previše da polažeš račune - imao je opširan komentar Brendon.

- Ranije je dolazila u moje restorane, vrlo se pristojno ponašala kao gost. Upoznala sam ih ovde, izgledali su mi zaljubljeni kao i ovde kad su došli. Aleksandra je mene okrivila za nešto što nisam radila, spomenula i više nismo imale sukob. Smatram da je trebalo da ti kaže, mislim da treba da te puste da sama objasniš šta se desilo sa čovekom kog si volela i volela bih da istina izađe na videlo - ispričala je Zorica Marković.

David Dragojević bio je iziritiran Aleksandrinin govorom, te je skočio i hteo da je demantuje na osnovu onoga što je ona rekla. Subotićeva je govorila da je zbog Davida u nekoliko navrata bojkotovala .

(VIDEO) BOLJE ĆUTI, INAČE ĆU TE SAHRANITI! Ljuba obelodanila nove detalje o SVOJOJ ĆERKI! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO!

 

- Dokle ćeš više da prebacuješ sve na mene, p*čka ti materina bre! Meni ovde ljudi prenose istinu! Koji si mi k*rac trebala, razmažena si bila! Uvek si govorila i dobijala si sve! Koji ćeš mi k*rac kad si budala!? Je l' te boli? Ti si ta koja je bojkotvala, nisi htela da ideš u emisiju, zbog tebe! Jesam li ti rekao da se ona čula sa Tomovićem kad te je ova udarila? Sve sam joj govorio! To si ti! Sve sam joj dole pričao! Nećeš da pričaš, jer glumiš žrtvu! Njoj odgovara, jer je smeće! Smećari jedni! Sve oko vas mi se smučilo! Praviš me budalom, sve sam trpeo! Zbog čega? Nismo se ni kupali zajedno nekoliko noći, rekla si mi da da osećaš da te ne volim. Šta si za Zoricu pričala? Da podvodi i sve! Ja zbog ovakvih stvari nisam hteo da uđem! Porodicu ste prodali zbog para! Pravite majmuna od mene - vikao je od besa Dragojević.

- Govorio si na vratima ovde da idemo u pab. On je bio taj koji je bojkotovao. Ti si bolestan i lažov, sam si sebi ovo napravio! Ti si mene prevario! Nisi mi ništa govorio! Prestani da lažeš. Ti si prodao porodicu i ostavio majku - vikala je i Aleksandra preko Davida.

- Ti si peder, g*vno i žigolo. Nemoj da jašeš na mene. Za vaša sr*nja nisam ja kriva! Ne mešaj mene - ubacila se i Zorica.

Kako je stiatucija izmakla kontroli, obezbeđenje je moralo da reaguje, ali na sreću nije došlo do većeg okršaja bivših partnera.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija