• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.04.2019

10:03

(VIDEO) OŽENJENI POŽGAJ LJUBIO I MAZIO MILIJANU: Milojko (74) je sebičan, a ona pored mene sija!

Rijaliti

(VIDEO) OŽENJENI POŽGAJ LJUBIO I MAZIO MILIJANU: Milojko (74) je sebičan, a ona pored mene sija!

Podeli vest

Aleksandar Požgaj i Milijana Bogdanović sve su bliži, a on se svim silama trudi da je osvoji

Ona je rekla kako joj prija druženje sa Požgajem i njegova energija, dok on smatra da je Milojko sebičan i da treba što pre da ga ostavi.

Mislim da je Milijana prirodna, negovana, nežna. Zarobljena je sa Milojkom, stalno gleda šta da kaže. Pored mene sija, ne samo pored mene, pored svih. Ona je nebrušeni dijamant, pametna je, lepa. Mane su joj što je brzopleta i ljubomorna. Vrline su joj lepota i godine, potencijal. Dok god sam ja u vili, nisi sama - rekao je Požgaj, a ona nastavila:

Mana mu je što mi ne odgovara na pitanja i što teži tome da upozna više ljudi istovremeno. Kad bi me Milojko izbacio iz kreveta, i da Ivanija izađe iz svog, da li bi pre primio mene ili nju? Volela bih da ne pričaš sa njom.

(FOTO) DRAMA U PAROVIMA! MILOJKO POPIO ZABRANJENE LEKOVE PA LEŽAO NEPOMIČNO! Dok su ga vraćali u život od Milijane ni traga!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Perica

pre 5 godina

Tek se ovde vidi koliko nema mozga a na vas apelujem da više ne pišete o ovoj boleštini

Pera Bandera

pre 5 godina

Za**bavate narod, sve je izrežirano! Sve je dogovoreno između produkcije i takmičara koji u bezobzirnoj sebičnosti i trci za novcem ne biraju sredstva. Osilile se i voditeljke, naročito kreštava Anđela koja drži "seminare" o pravima produkcije da ocenjuje šta je nasilje i kuda odlazi novac od kazne koju neko plaća za nasilje (Đole posle krvničkog udaranja Mastora), što je moralno, a šta nije, koja je granica za "ljubav", kada treba organizovati lažne svadbe, dovesti notara (verovatno lažnog), koliko zvezdočataca, vračara, vidovnjaka, numerologa i ostalih čudesa da morališe i predviđa budućnost sveta, a posebno budućnost rijaliti igrača...Ne bih ni sebe izuzeo što ove budalaštine gledam i komentarišem brinući se da li će Milijana pustiti u svoje međunožje Mladena, Požgaja, Conju-Šonju, ili će čekati da proradi Milojkova "puška"...

miroslav moric

pre 5 godina

politicar pozegaj sapcanin nekad velika nada g.dacica i sds danas u autu politike ali.majstor rijaleti igracokreno se bogu ipraoslavlju a bog mu duplo uzvraca.ljubi mladjane srbijanke zivi na konto zene aviokonobarice ma ima ga da je ko makovo zrno.oprez sa dr alenom azaricem na celu uz pomoc gatare vesne rivas osnivaju novu partiju.zato oprez sve stranke nesto se iza brda valja.bice vam dostojan protivnik nisu oni dveri-djilas-glumac i ova bagra.nemojte reci sutra da vas na vreme nisam upozorio.

Mirko

pre 5 godina

DIREKTAN PRENOS DESAVANJA U JAVNOJ KUCI /PROSTITUCIJA NA VISINI - VISOKE CENE/ U R. SRBIJI... VECINA TZV. ZVEZDA GRANDA I MUZICARKI ISTA PROFESIJA /DARA BUBA MARA I SL./. NA DRUGOJ STRANI OKUPIRANO KOSOVO OD STRANE ONIH KOJI SU U II SV. RATU FINANSIRALI HITLEROV POHOD NA SSSR, U NADI DA CE HITLER RAZBITI SSSR I BITI KRCMLJENJE TERITORIJE.... Domaci IZDAJNICI NA VISINI /Djilas, Jeremic, Ljoticevac, /, a u tisini pokriveni vremenom i prasinom zaborava ostali razbijaci Srbije /Dinkic, Djelic, Sutanovac, Vahovic i ostali bezbroj.../. Haj, haj, UZIVAJ... HVALA.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija