• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

08.04.2019

20:18

DEDA BESAN ŠTO SE LEPOTICA MUVA SA BIVŠIM POLITIČAREM!  MILOJKO: Prebiću Požgaja! Milijana, umreću ako me ostaviš zbog njega

Rijaliti

DEDA BESAN ŠTO SE LEPOTICA MUVA SA BIVŠIM POLITIČAREM! MILOJKO: Prebiću Požgaja! Milijana, umreću ako me ostaviš zbog njega

Podeli vest

Milojko Božić (74) je u "Parovima" zapretio Aleksandru Požgaju (35) da će ga prebiti zato što ovaj bivši političar pokušava da zavede njegovu verenicu Milijanu Bogdanović (21)!

Penzioner se plaši da će umreti ako ga lepotica iz Pilatovića ostavi zbog mlađeg.
- Požgaj je jedan običan ker! Šta on ima da te masira?! Sad ću da ga udarim! Baš me briga ako me izbace - siktao je Milojko na Milijanu.

Ona je ponavljala da nije ništa čudno u tome što je političar muva, što je Božića dodatno razbesnelo:
- Tebi je to normalno?! Tvoje ponašanje je u redu? Videćemo šta će biti kad izađemo odavde. Ne može niko da me pravi budalom! Idem da popijem "bromazepam" da se smirim. Šta će meni sve ovo, da umrem zbog tvog ponašanja ovde! Tri dana mi nije dobro!

Foto: printscreen

Zbog cele situacije Milojko je izgubio i apetit! Ništa nije okusio ceo dan, a da ne izgleda dobro primetili su i ostali učesnici rijalitija, koji su ga ubeđivali da pojede nešto, ali je on to odbijao. Svesna da je zbog nje Milojku pogoršano zdravlje, Milijana mu je u nekoliko navrata prilazila i pokušavala da priča sa njim, ali on to nije želeo. Čak ju je gurnuo kad je pokušala da ga poljubi!
Milijana je za Informer priznala da je Aleksandar Požgaj najbolji frajer u vili, ali je napomenula da nikad ne bi prevarila verenika.
- Aleksandar lepo izgleda, gospodin čovek. I pravi muškarac. Međutim, ne bih bila sa njim jer imam verenika i ne bih ga prevarila. Da sam sama, možda bi se i desilo nešto. Pošto sam sa Milojkom ovde, Aleksandar nema šanse - rekla nam je ova lepotica.

(VIDEO) OŽENJENI POŽGAJ LJUBIO I MAZIO MILIJANU: Milojko (74) je sebičan, a ona pored mene sija!

Požgaj: Milijana pored mene sija


Aleksandar Požgaj ne obraća pažnju na Božićeve pretnje i nastavlja da se udvara njegovoj verenici.
- Milijana je prirodna, negovana, nežna, pametna, lepa... Zarobljena je sa Milojkom, stalno pazi šta će da kaže. A pored mene sija! Ona je nebrušeni dijamant. Mane su joj što je brzopleta i ljubomorna, a vrline lepota i godine. Dok god sam ja u vili, Milijana neće biti sama - rekao je Požgaj.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija