• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.04.2019

21:30

MOM MILOJKU NE MOŽE DA SE DIGNE! Milijana okrenula ploču, lepotica iz Pilatovića sada tvrdi da je deda impotentan

Rijaliti

MOM MILOJKU NE MOŽE DA SE DIGNE! Milijana okrenula ploču, lepotica iz Pilatovića sada tvrdi da je deda impotentan

Podeli vest

Milijana Bogdanović (21) pred ulazak u "Parove" tvrdila je da njenom vereniku Milojku Božiću (74) nije potrebna "vijagra" i da imaju bogat seksualni život, ali je u rijalitiju okrenula ploču

Lepotica iz Pilatovića je svom cimeru Aleksandru Požgaju (35) rekla da je deda zapravo impotentan.

- Milijana mi je rekla da se Milojku, da prostite, ne diže! Šta će joj ovaj deda, on je tretira kao krpu, kao robinju! Stalno traži od nje da mu nešto pomogne. Ponaša se kao robovlasnik - rekao je bivši političar, koji uporno pokušava da od Milojka preotme Milijanu.

Deda je pobesneo kad je saznao šta je njegova verenica rekla Požgaju.
- Beži, bre, ti samo ku*ac možeš da joj daš! Muko, šta još imaš da joj ponudiš? Došao si ovde bez dinara, nemaš ništa! Propao si kao političar, pa moraš da budeš ovde, a ja ne moram. Ja imam od čega da živim - vikao je Milojko na Aleksandra, koji mu je žestoko uzvratio.

- Sram te bilo godina, prezimena i rodnog mesta! Treba da ustaneš kao muškarac i kažeš da preuzimaš odgovornost za sve što se dešava u vili - rekao je Aleksandar, aludirajući na to što je Milijana sve bliža s njim.

Ona je zamolila Aleksandra da prestane da priča o Milojku.
- Poslušaću te, ućutaću ako me poljubiš u obraz - rekao je političar, a Milijana je to prihvatila i zatražila da otključaju tzv. tajnu sobu da bi tamo razgovarala sa Požgajem!

Milojko je rekao Milijani da prestane da ga ponižava.
- On te navlači kao budalu, a ti se primaš. Ne može više tako! I od mene praviš budalu! Ja ću da ga roknem u glavu, baš me briga - zapretio je Božić.

(VIDEO) POŽGAJ SE RAZVODI, MILIJANA OSTAVILA MILOJKA! Ovaj snimak sve DOKAZUJE?


(VIDEO) DEDA MILOJKO (74) GURNUO MILIJANI (21) PRST U RIBICU! Njena reakcija će vas ZGRANUTI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anja

pre 5 godina

Zasto pisete o osobi kojoj je mesto u ustanovi za lecenje ili u rudniku? Jadna Srbija, jadna mladost, jadna deca kada su vesti o Milojku da li moze, od Luni koliko je trajao seks……………, Srbijo ugasi programe koji promovisu najvece zlo, nemoral, nerad, laz, bahatost……………unisti zlo I neka nasa mladost vise se ne truje sa lazima i najvecim olosima

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija