• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

10.04.2019

18:59

(VIDEO) UZMEMO PARE I PODELIMO! Milijana smislila podli plan koji će RAZBESNETI MILOJKA!

Rijaliti

(VIDEO) UZMEMO PARE I PODELIMO! Milijana smislila podli plan koji će RAZBESNETI MILOJKA!

Podeli vest

Odnos Milijane i njenog 53 godine starijeg partnera Milojka u rijalitiju "Parovi" intrigira javnost iz dana u dan, a sada se u šou programu Hepi televizije dogodila situacija koja je sve ostavila u šoku

Milijana Bogdanović je danas želela da priča sa Aleksandrom Požgajem, pa ga je jurila, da bi ga potom odvukla kod bazena, gde su se izdvojili od ostalih.

POŽGAJ POKAZAO MILIJANI POLNI ORGAN?! Šok u Parovima!

- Koliko ćemo da se za*ebavamo... Ajde da uzmemo lepo pare i da ih podelimo - kazala je Milijana Aleksandru, dok je njen partner Milojko Božić bio u prostoriji pored.

Požgaj je burno reagovao na njeno spominjanje dogovora oko novca.

- Mene pare ne interesuju - pravdao se on, ali ipak nije želeo da ode od Milijane, te je nastavio da pričaju na ovu temu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija