• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

13.04.2019

17:52

MILIJANA PRSLA KO ZVEČKA! Obrušila se na Milojka kao nikad do sada! "Napuši mi se ku*ca, sad bih te jeb*la, samo da je Požgaj tu!"

Rijaliti

MILIJANA PRSLA KO ZVEČKA! Obrušila se na Milojka kao nikad do sada! "Napuši mi se ku*ca, sad bih te jeb*la, samo da je Požgaj tu!"

Podeli vest

Nakon svađe Milojka Božića i Milijane Bogadnović strasti su se još više razbuktale. Pola veka stariji Milojko pozvao je Milijanu da mu dohvati majicu i obuče ga, ali ona mu je rekla: "Hoću, boli me ku*ac. Uzmi sam ako ti treba!"

Milojko je potom pošao da uzme stolicu ne bi li dohvatio presvlaku, ali je Milijana skočila pa zapretila: "Samo probaj, jeba*u ti sve po spisku!"

- Gledam te šest meseci a ti sad glumiš budalu i nosiš stolice. Samo probaj da izvučeš te stvari, sve će ti u smeću završiti, kunem ti se - rekla je Milijana.

MILIJANA I POŽGAJ SE POLJUBILI! Isplivao DOKAZ, a Milojkova izjava ŠOKIRALA JE SVE!

-Ja kad ti nešto kažem ti samo vičeš na mene, ništa me ne slušaš. Nemoj vikati na mene, šta da obučem - rekao je Milojko.

Drama u vili Parova se nastavlila dalje, a uzrok tome je bio Ratko Damnjanovski koji je Milijanu poljubio u obraz. Nakon toga krenula je prava ljubavna drama, a po Milijaninom ponašanju moglo bi se reći da će loše da se završi po Milojka.

Marijana Bogdanović je na ivici nerava jer je po prvi put osetila potrebu da bude u društvu mladih ljudi, ali je i zanesena simpatijama Aleksandra Požgaja.

"Gde je sad Požgaj? Znaš kako bih te je*ala sada da je on tu. Koga ti voliš, psihički me uništavaš", rekla je Milijana.

"Samo sam prišao da te pozovem na spavanje, rekla si nećeš i gotovo", rekao je Molijko.

- Ne, nego si se naljutio što nisam pošla sa tobom, neću da spavam. Nisam ja iz čista mira obila zid, što sam šutirala. Neću da ti dam sad da se obučeš jer me maltretiraš e sad ću ja tebe. Gde je sada Požgaj, za koga me sad napadaš kad sam rekla da mi se sviđa on, koji sad drugi i kakav kadar. Napušiš mi se ku*ca i ti i kadar - rekla je Milijana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija