• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

13.04.2019

20:38

UŽAS! PALA KRV U PAROVIMA! Gađala Marinkovića šoljom u glavu, pogodila Spaha kojem se STAKLO ZABILO DIREKTNO U OKO!

Rijaliti

UŽAS! PALA KRV U PAROVIMA! Gađala Marinkovića šoljom u glavu, pogodila Spaha kojem se STAKLO ZABILO DIREKTNO U OKO!

Podeli vest

Ivan Marinković posvađao se sa svojom devojkom Jelenom zbog alkohola, ali i zbog toga jer joj nije dozvoljavao da razgovara sa sestrom Jovanom koja se uključila u programu uživo

Naime, dok su se svađali ispred sobe za izolaciju, Jelena ga je uhvatila za ruke, a Ivan je pokušavao da je smiri.

MILIJANA PRSLA KO ZVEČKA! Obrušila se na Milojka kao nikad do sada! "Napuši mi se ku*ca, sad bih te jeb*la, samo da je Požgaj tu!"

Svađa je nastavila i dalje, Jelena je potpuno izgubila živce, gađala Ivana čim je stigla da je obezbeđenje moralo da je drži da ne napravi veći haos.

Ona je porculanskom šoljom gađala Ivana, ali je greškom pogodila Spaha u oko. On je vrisnuo, ukućani pojurili da mu pomognu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija