• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

16.04.2019

23:24

MILIJANA JE SADA SAMO MOJA DROLJA! Milojko još više ukopao svoju lepoticu!  Ona ga u besu udarila, tražila mu SVE PARE I IMOVINU!

Rijaliti

MILIJANA JE SADA SAMO MOJA DROLJA! Milojko još više ukopao svoju lepoticu! Ona ga u besu udarila, tražila mu SVE PARE I IMOVINU!

Podeli vest

Učesnici "Parova" napali Milijanu Bogdanović (21) da je pre rijalitija oralno zadovoljila na stotine muškaraca, a Milojko Božić (74) im odbrusio da ova lepotica sada ima seks samo sa njim

Milojko Božić (74) otkrio je da se Milijana Bogdanović (21) prostituiše, ali je juče napomenuo da je ova lepotica iz Pilatovića sada samo njegova drolja! Deda je ovim rečima pokušao da odbrani svoju 53 godine mlađu verenicu dok su je cimeri u "Parovima" vređali.

- Kurvo, čak je i Milojko priznao da se je*eš za pare! Napušila si se sto ku*čeva pre "Parova". Droljetino raspala - urlali su takmičari rijalitija na Bogdanovićevu, dok je Božić pokušavao da je zaštiti:
- Ostavite je na miru! Ona je sada samo moja drolja!

Hoće i stan i kuću

Milijana je tada pukla i počela da udara dedu, tražeći mu da joj pred kamerama TV Hepi prepiše svu imovinu, kao i da joj pokloni honorar iz rijalitija.
- Pošto si rekao da se je*em za pare, sad ću sve da ti naplatim! Zeznuo si me, nisi mi prepisao imovinu. Hoću da dođe notar u "Parove", da mi prepišeš kuću i stan! I da mi daš svoj honorar iz rijalitija - vikala je Milijana i pretila mu raskidom:
- Neću više da se zajebavam sa tobom! Ako imovinu ostaviš deci, a ne meni, više nismo zajedno! Ne idem s tobom kući ako mi je ne prepišeš!
Kad je čuo da pominje podelu imovine i dolazak notara, Milojku je pozlilo i pao je na pod vile u Zemunu.
- Tebe interesuje kuća, a ne ja! Hoćeš sve pre svadbe u septembru, što ne sačekaš da se venčamo? - upitao je deda, koji je pre četiri meseca operisao srce, na šta je usledio hladan tuš od Milijane:
- A šta ako umreš do svadbe?!

(VIDEO) TEŠKA BOLEŠTINA! Milijana prvo VRIŠTALA I PLAKALA zbog Milojka, a onda ga ZADOVOLJAVALA rukom! DEDA PAO U TRANS!

Ima još jedno dete

Ona mu je zatim rekla da sumnja da pored troje dece iz dva braka ima i vanbračne naslednike, koji bi mogli da traže deo imovine.
- Čula sam da imaš dete sa ženom s kojom si bio posle razvoda, znam da si se nedavno video s njom! Je l' treba i to dete sad da ti traži imovinu? Ona još ima ključeve tvog stana, nadam se da joj ga nisi prepisao. Zakuni se da nisi! - plakala je Milijana.
Milojko je popustio i obećao da će sve što ima dati 53 godine mlađoj verenici:
- Odmah sutra sve rešavamo! Dobićeš moj honorar. I notar nek dođe ovde. Prepisaću ti i kuću i stan i sve!

MILOJKO UCENIO MILIJANU! Dobiće njegovu imovinu, ali samo pod OVIM USLOVIMA!

Milojko naručio "vijagru"

Foto: Dejan Živančević

Milojko nikako ne može seksualno da zadovolji Milijanu, pa je tražio od produkcije da mu dostavi lekove za potenciju.
- Naručio je "vijagru", i to najskuplju. Neku od čak 5.000 dinara - ispričala je Milijana, koja je vereniku nedavno napravila scenu jer nije mogao da se uzbudi pored nje.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
saja

pre 5 godina

I ovakvi ljudi su glavna tema naše štampe.Da nemamo drugih pa da kažem.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija