• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

01.06.2019

18:45

(VIDEO) MATORA IMA DVE KOPČE NA LICU! Miljanin udarac žestoko uzdrmao Jovanu, SANJA PLAKALA KADA JU JE UGLEDALA!

Rijaliti

(VIDEO) MATORA IMA DVE KOPČE NA LICU! Miljanin udarac žestoko uzdrmao Jovanu, SANJA PLAKALA KADA JU JE UGLEDALA!

Podeli vest

Tokom večerašnje žurke Jovana Tomić Matora, Mina Vrbaški i Bane Čolak su provocirali Miljanu Kulić i nazivali je k*vom zbog čega se ona razbesnela. Tomićeva je bila istrajna u provokacijama, te ju je u jednom trenutku udarila po zadnjici Miljanu, a ona je zamahnula mikrofonom i udarila je u nos

Matoroj je krenula krv na nos, a kako Veliki šef brine o svojim ukućanima, Tomićevoj je ubrzo pružena lekarska pomoć. Po povratku u Belu kuću, Jovanu je dočekala Sanja Stanković i nekolicina zadrugara koji su bili zabrinuti za nju, a ona im je ispričala da su joj ušivali ranu.

- Sve će biti kako treba. Boli me mnogo. Imam dve kopče - pričala je Matora zadrugarima. 

Sanja se pobrinula da Tomićevu smesti u krevet, a potom je obasipala nežnim poljupcima koji su Matoroj pravi lek u ovoj situaciji. 

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
master

pre 4 godine

Koji je tebe dedin tero da je vredjas, ja mislim da je ona bila i suvise uzdrzljiva,trebala si dobiti jos nekoliko dobrih udarace da ti dodje iz d**eta u glavu da si preterala sa vredjanjem.

gledaoc

pre 4 godine

Cedtitam ! Pa sve I'ma granice ,Ali za dupe da te hvata ,svaka cast Kako si kuju lepo ,zavalila

faksa

pre 4 godine

Ajde ne preterujte,Miljana je bolesna zena,treba da se leci,to je ocigledno

zora vukasinovic

pre 4 godine

sama je trazila udri me kurvo raspala.pa miljana je klepnula i zdravo dzaci mirna backa.

gordana tarana

pre 4 godine

premijerko molim vas ostetu za matoru 900.000 dolara.ako ste g.dacic dali amerikancu te silnedolare za prebijanje srbina moze i mora matora bar pola te sumedobiti kao ostetu na radu nanacionalnoj telev.

Gradjanin

pre 4 godine

Cedtitam ! Dobila sta je trazila !Pa ces za dupe da je hvatas ? Malo ti sto je vredjas .E pa ovo ti ,,poklon,, ! Svaka cast sto job je nasminkala njuskicu

Ljubica

pre 4 godine

Matora je kriva ovog puta ali Milhana he izbačena zbog surovih pretnji Zoli jer se vrv oglasila ambasada i policija.. Isti slučaj kso sa Zerinom

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija