• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

02.06.2019

16:09

(VIDEO) LUNA BRUTALNA PREMA MARKU: Uz mene ide budala kao što si ti!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA BRUTALNA PREMA MARKU: Uz mene ide budala kao što si ti!

Podeli vest

Danas je odlukom Pavla Jovanovića za novog vođu izabrana Luna Đogani. Ona je iznenađeno reagovala, ali se nije bunila. Zajedno sa njom, Marko Miljković se odmah spremio da pređe u hotel

Ipak, nekoliko trenutaka pre, Marko ju je znatiželjno upitao što je ona uopšte ušla u vezu sa njim, kada je veće nekoliko puta pričala kako je on samo nervira. 

- Što si se smuvala ti sa mnom, ispada da sam te ja samo nervirao - upitao je Marko

Luna je odmah imala spreman odgovor na ovo pitanje.

- Baš zbog toga. Uz mene ide budala kao što si ti. Jedna pozitivna budala. Ne može uz mene da ide neko normalan - rekla je Luna.

- Dobro mi ideš za sada - rekao je Marko.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MS

pre 4 godine

Konačno jedan smislen i pametan odgovor, počeću da verujem da je ona samo jedna "iskrena" devojka kako njena mama kaže, naravno uz one pouke naciji da je to "sve normalno".

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija