• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. Š.

03.06.2019

22:56

KONTROVERZNE NIŠLIJKE OSTALE BEZ NOVCA, PA OROBILE TELEVIZIJU! Kulićke zbog tuče izgubile 220.000 evra! A još i pokrale Pink kada su izbačene iz "Zadruge"!

Rijaliti

KONTROVERZNE NIŠLIJKE OSTALE BEZ NOVCA, PA OROBILE TELEVIZIJU! Kulićke zbog tuče izgubile 220.000 evra! A još i pokrale Pink kada su izbačene iz "Zadruge"!

Podeli vest

Miljana Kulić zbog napada na Matoru diskvalifikovana iz rijalitija i neće dobiti ni dinara honorara. Njena majka Marija pobegla sa njom, pa sada obe moraju da plaćaju penale

Kulićke ostaju bez 220.000 evra zbog toga što je Miljana u subotu u "Zadruzi" mikrofonom razbila glavu Jovani Tomić Matoroj! Nakon ovog incidenta produkcija Pinka automatski ju je diskvalifikovala, tako da neće dobiti ni dinara honorara za učešće u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija.

Mikrofon u glavu

Uzimale sve redom

Miljana i Marija su čak ukrale posteljinu na kojoj je spavao mali Željko iz apartmana

Ista sudbina čeka i Miljaninu majku Mariju, koja je prekršila ugovor i napustila šou-program, pa sada obe moraju da plate penale "ružičastoj televiziji" - po 50.000 evra.

- Miljana je do subote za učešće u "Zadruzi" zaradila 82.500 evra jer joj nedeljni honorar iznosio 2.500. Kada je u toku žurke Matoru udarila mikrofonom u glavu, produkcija Pinka odlučila je da je izbaci iz rijalitija, oduzme joj sav dosadašnji honorar, ali i po ugovoru naplati penale 50.000 evra - priča naš izvor sa televizije Pink i dodaje da je njena majka Marija svojom krivicom dodatno pogoršala situaciju: 

Foto: Printscreen

Miljana: Zola, ubiću i tebe i tvoju majku

Miljana je dan pre diskvalifikacije iz "Zadruge" uputila jezive pretnje smrću bivšem vereniku Lazaru Čoliću Zoli! Ona mu je izrekla strašne stvari, misleći da kamere neće snimiti.
- Biće ti kičma polomljena. Kunem ti se u Željka, dabogda ga sahranila ako tako ne bude. Ne budeš li spremio novac koji si mi dužan, 9.500 evra, mrtav si! Sve će ti biti zapaljeno. Ne znaš s kim imaš posla. Momak moje sestre Tijane je ubio dečka zbog nje. Šta mu je problem da ubije još jednog, boli ga dupe. Biće ti ubijena i majka! - govorila je Kulićeva Zoli na uvo.

- Marija je mogla da ostane u rijalitiju jer nije napravila nikakav prestup. Ali ona je odlučila da stane na ćerkinu stranu i krene sa njom iz rijalitija, tako da će iste mere biti preduzete i protiv nje. Izgubiće sav zarađeni honorar, koji iznosi oko 35.000 evra, i moraće Pinku da isplati još 50.000 za kršenje ugovora.

Kako ističe naš sagovornik, prilikom odlaska iz Šimanovaca Marija i Miljana odnele su neke stvari koje su u vlasništvu "ružičaste televizije".

- Iz prostorije u kojoj je boravio mali Željko pokupile su bukvalno sve, čak i bebinu posteljinu, koja nije bila njihova. Odnele su još neke stvari i sitnice iz apartmana - otkriva naš izvor.

Računi vise na kapiji

100.000 

evra Miljana i Marija moraju Pinku da plate penale

Iz želje da čujemo kako u porodici Kulić podnose ove velike finansijske gubitke, pozvali smo ih, ali do zaključenja ovog broja niko nije želeo da razgovara sa nama. Uputili smo se do njihove kuće u Nišu, a tamo nas je dočekala zaključana kapija i neplaćeni računi za struju, koji su bili zakačeni za ogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boro

pre 4 godine

Nikada niko nije platio penale to 50 000 e nece ni kulicke,a honorar lego im na racun svaku nedelju.

miroslav moric

pre 4 godine

porodica kuljic bolje placena nego neki prosecan fudbaler iz Gane.

MS

pre 4 godine

Nije ni čudo šta rade te lude nišlijke, dobro nisu i zapalile zadrugu koliko su lude. One su najveći promašaj produkcije u izabiru učesnika.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija