• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

24.06.2019

23:00

UČESNICI "ZADRUGE" PRED KRAJ RIJALITIJA ODLUČILI DA OTKRIJU NAJINTIMNIJE TAJNE! SEKS-MANIJACI: Stanija voli da masturbira, Luna je nimfomanka!

Rijaliti

UČESNICI "ZADRUGE" PRED KRAJ RIJALITIJA ODLUČILI DA OTKRIJU NAJINTIMNIJE TAJNE! SEKS-MANIJACI: Stanija voli da masturbira, Luna je nimfomanka!

Podeli vest

Dobrojevićeva priznala da se svakog dana samozadovoljava "jer je to zdravo", a Đoganijeva da ne može da izdrži bez seksa. Aleksandra Subotić ispričala da najviše voli otpozadi, a David Dragojević da jedva čeka sado-mazo seks s Anom Korać

Učesnici "Zadruge" odlučili su da pred kraj rijalitija razvežu jezik i otkriju najintimnije tajne. Oni su priznali da su seks-manijaci dok su odgovarali na škakljiva pitanja Velikog šefa o seksualnim fantazijama, omiljenim pozama, samozadovoljavanju...

Non-stop napaljena

Stanija Dobrojević je bez blama priznala kako redovno masturbira!

- Masturbiranje je normalna stvar. Zdravo je! Kad sam razdvojena od dečka, onda se samozadovoljavam. Nekad to radim baš svaki dan, a nekad dva puta nedeljno - poverila se milionima gledalaca starleta iz Rume, a zatim ispričala šta nikako ne voli u seksu:

- Ne sviđa mi se da mi dečko tokom vođenja ljubavi govori "dušo" i "zlato". To me hladi. Takođe, i ako mu je penis mali ili, ne daj Bože, ne može da mu se digne. Preko toga ne prelazim.

Da je važno da muškarac bude potentan, smatra i Luna Đogani. Blogerka je priznala da je nimfomanka!

Stanija mu ne da, pa se sam snalazi

I Stanijin dečko Marko Marković masturbira u "Zadruzi"! On je rekao da sa lepom starletom nije imao seks, ali da je našao način da to reši.

- Kad god se ovde tuširam, onesvestim ga i to je to - objasnio je maneken.

Lunin dečko Marko Miljković otkrio je najneobičnije mesto na kome je imao seks.

- Vodio sam ljubav u po bela dana na travi na Kopaoniku - rekao je di-džej iz Brusa, a Bane

Čolak je otkrio šta ga ne uzbuđuje:

- Iskreno, ne loži me da me vređaju tokom seksa. Jedna devojka mi je pred kraj rekla: "Nemoj da vadiš, napuni me, budalo" i udarala me pesnicama u grudima.

- Kad sam sa partnerom koji mi se sviđa, stalno želim da vodim ljubav sa njim! Bukvalno non-stop tražim seks. Meni bi bilo nenormalno da me muškarac ne privlači. Odmah bih ga ostavila. To mi se jednom desilo. Spavali smo, a kad je trebalo drugi put da završimo u krevetu, rekla sam mu da nam seks ne valja i raskinula - ispričala je Đoganijeva.

Osetljiva po celom telu

Došao je red i na Aleksandru Subotić, koja je svima otkrila svoju omiljenu pozu.

- Najviše volim na sve četiri otpozadi. Inače sam hipersenzibilna. Mnogo me loži kad mi muškarac dodiruje usne, grudi i međunožje - rekla je starleta.

Aleksandrin bivši verenik David se odmah umešao u priču i naglasio da je sa njom u krevetu bio hladan, dok sa novom devojkom Anom Korać obožava perverzije.

- To je ludilo! Sa Anom sam nenormalno vulgaran dok vodimo ljubav. Svašta joj šapućem na uvo. Ne smem da izgovorim, previše je bolesno! Iskreno, jedva čekam da se završi "Zadruga" i da odemo u seks-šop. Nikad tamo nisam išao, ali s njom bih voleo da probam sado-mazo seks. Zamišljam kako se igramo lisicama, bičevima, maskama... - kazao je Dragojević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija