• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Bogdanović

01.07.2019

20:24

TANJA SAVIĆ I NENAD ČANAK U "ZADRUZI 3"!  Kompletira se spisak učesnika treće sezone, EVO KO JOŠ ULAZI!

Rijaliti

TANJA SAVIĆ I NENAD ČANAK U "ZADRUZI 3"! Kompletira se spisak učesnika treće sezone, EVO KO JOŠ ULAZI!

Podeli vest

Tanja Savić i Nenad Čanak biće glavne zvezde najgledanijeg rijalitija, koji startuje 6. septembra na Pinku

Pevačica Tanja Savić i lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ulaze u "Zadrugu 3", koja počinje 6. septembra na Pinku! Poznati političar i folk zvezda prihvatili su ponudu čelnika "ružičaste televizije" da neko vreme provedu pred kamerama rijalitija, a ostalo je još da dogovore detalje.

Ima podršku muža

Tvrd orah

Čanak pristao da u "Zadruzi" bude mesec dana, ali čelnici Pinka ne žale para da ostane i duže
Izvor Informera

Dok Savićeva sem dobrog honorara nije imala neke specijalne uslove, kod Čanka je zapelo oko toga koliko dugo će ostati u šou-programu.

- Tanja je posle duže pauze rešila da se vrati na domaću scenu. Nedavno je objavila singl "Za ljubav nisi" i želja joj je da povrati nekadašnju popularnost. Veruje da će joj učešće u "Zadruzi" u tome pomoći. Razgovarala je sa mužem Dušanom, koji joj je dao punu podršku i koji će se, dok ona bude ispred kamera, brinuti o njihovim sinovima Đorđu i Maksimu - priča dobro obavešteni izvor Informera i dodaje da se, za razliku od nje, lider LSV pokazao kao tvrd pregovarač:

U rijalitiju i vanbračna deca pevača

Kako saznaje Informer, od septembra ćemo u "Zadruzi" gledati i vanbračnu decu folk legendi Šabana Šaulića, Miroslava Ilića i Dragana Kojića Kebe.
- Pink pregovara sa Robertom Šaulićem, najstarijim Šabanovim sinom, da uđe u šou i iznese svoju stranu priče. Ista mogućnost daje se i Devinu Antonoviću, nepriznatom nasledniku Miroslava Ilića, kao i Ini, ćerki koju je Keba dobio iz veze sa Ljiljom Jevremović - ističe naš sagovornik.

- Čanak insistira na tome da ne bude u "Zadruzi 3" duže od mesec dana. Smatra da bi sve preko toga bilo previše, dok su čelnici Pinka spremni da dobro odreše kesu da on pred kamerama ostane najmanje 90 dana. Zbog toga još uvek traju pregovori s njim.

Sve face

Među takmičarima će se naći jedan od najpopularnijih mlađih glumaca i dva aktuelna političara
Izvor Informera

 

Pored Tanje i Čanka, u trećoj sezoni najgledanijeg rijalitija videćemo dosta poznatih faca.

- Jedan baš popularan glumac pre nekoliko dana je potpisao ugovor, tako da još ne smem da otkrivam o kome se radi. Mogu samo da kažem da ga gledamo u top-serijama i da će gledaoci biti oduševljeni. U "Zadrugu 3" ulaze još dva aktuelna političara, voditeljka nacionalne televizije, bivši fudbaler i nekoliko starleta - ističe naš sagovornik.

 

Svađao se u "Velikom bratu"

Čanku ovo neće biti prvo učešće u rijalitiju, on je 2009. bio u "VIP Velikom bratu". Tada je govorio da je ušao u šou da bi "podrivao sistem iznutra" jer je veliki protivnik ovih TV formata.
- Rijaliti šou je dno dna, nešto najgore što postoji. Ulazim u "Velikog brata" jer smatram da bi sistem trebalo podrivati iznutra, pa da pokušam - govorio je Nenad, čije su učešće u VB obeležile svađe sa Mikijem Đuričićem, kao i prijateljstvo sa starletom Jelenom Žeželj.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubitelj Vucica

pre 4 godine

E moj Djilas-Šolak sta radis ovom narodu samo pravis rijaliti i bogatis se dok Vucic Mitrovic Vucicevic obrazuju ovaj narod i vode prema kulturnoj Srbiji.

Ljubo

pre 4 godine

Pa i gospodin Vucic je u rijality Pink ...ne silazi sa Pinka .Sve sami dobri ljudi ,na celu sa Mitrovicem .To je Srbija .

Lola

pre 4 godine

Sve propale do propalog,ima da zadruga digne politicki i muzicka rejting

sudija

pre 4 godine

Kome su oni interesantni? Dokle ce vise da dovlace te mediokritete i ljude koji nemaju sta pametno da kazu.

Ss

pre 4 godine

To će biti transfer kvartala.Ponestalo mu para,pa za koliko novca će "političar"Čanak potpisati ugovor,transfer.Kako će da pravda odsustvo sa posla,mada u Srbiji sve može za pojedince.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija