• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

10.07.2019

14:38

(VIDEO) NE MOŽE DA SPAVA SA MUŽEM NAJBOLJE PRIJATELJICE I DA ĆUTI! Lepi Mića opleo o Ani Korać, a onda prozvao Slobu Radanovića da prizna da je imao SEKS SA NJOM!

Rijaliti

(VIDEO) NE MOŽE DA SPAVA SA MUŽEM NAJBOLJE PRIJATELJICE I DA ĆUTI! Lepi Mića opleo o Ani Korać, a onda prozvao Slobu Radanovića da prizna da je imao SEKS SA NJOM!

Podeli vest

Lepi Mića je komentarisao vezu Ane Korać i Davida Dragojevića, a tom prilikom je istakao da njih dvoje nikada nisu bili prijatelji u privatnom životu. Mića se za vreme emisije pričao i o Slobi Radanoviću

 - Ana je moja prijateljica iz rijalitija. U privatnom životu nismo popili čašu vode. Ona me razočarala. Nikada nisam rekao za Anu Korać da je k*rva. Samo sam rekao da su loše stvari koje radi. Majka tog dečka je najstrašnije vređala Anu Korać! Najgore, a sada je sa njom najbolja! Svi su me napadali zbog Ane. Kada je stigao njen rođendan, nisam dobio poklon od njene porodice, a prošle godine sam dobio. Izgubio sam "prijatelja", znam da je svašta o meni pričala Davidu. Ona se zaljubila i to kapiram. Ona je ćutala kao pi*ka dok je njen dečko govorio meni sve najgore. Ana Korać nema lošu dušu, ona je neko koga ja i dalje volim. Nismo se čuli. Nju je pogodilo što sam rekao: "Spavala si sa Slobom Radanovićem". Radanoviću pozivam te javno da kažeš da si imao odnose sa Anom Korać. Ne može da spava sa mužem svoje najbolje prijateljice - pričao je Mića.

- David je posle Nove godine promenio ploču i ponižavao Aleksandru najstrašnije. David je najveći lažov u istoriji. On laže sve! On je sve planirao. Kakav si ti momak koji veri devojku tri puta i kažeš da su fejk - govorio je Mića.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
knez

pre 4 godine

''pevac Lepi Mica'' , to ti je kao morsko prase , -nit je morsko nit je prase , a svi ga zovu morsko prase.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija