• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

15.07.2019

09:59

ŠUTNUO ME JE U STOMAK KAD SAM SE PORODILA! Dragana Mitar priznala da je muž brutalno zlostavlja i preti joj

Rijaliti

ŠUTNUO ME JE U STOMAK KAD SAM SE PORODILA! Dragana Mitar priznala da je muž brutalno zlostavlja i preti joj

Podeli vest

Dragana Mitar godinama trpi fizičko i psihičko nasilje od svoga muža Siniše Dragutinovića, a sada je tome došao kraj!

Policija je zakucala na vrata Mitrove, gde im je ona pokazala prijave, kao i fotografije i snimke na kojima se jasno vidi da je Siniša nad njom vršio nasilje.

 

Nakon tročasovnog ispitivanja policija je obećala Dragani da će od nasilnika zaštititi i nju i njihovo dete.

- Policija je došla da obavi sa mnom razgovor nakon mog javnog poziva i molbe da zaštite moje dete i mene i hvala im na tome. Dala sam im sve zapisnike, slike, snimke kao dokaz zlostavljanja - započinje priču Dragana i otkriva od kada trpi torturu:

Maltretiranje je počelo još mnogo ranije. Malo nakon mog porođaja 2015. godine me je šutnuo u stomak i tada sam tražila pomoć, ali sam se povukla u strahu da ne ostanem sa detetom na ulici. On mene vređa i maltretira pred detetom! Ja to više ne mogu da trpim. Svakakve stvari su mi padale na pamet da uradim sa sobom zbog tog monstruma, čak i da se ubijem, ali to je neodgovorno prema detetu. Dete je najvažnije..

Foto: printscreen RTV Pink

Dragana je nastavila da nam prepričava detalje agonije kroz koju je prolazila.

- Trpela sam i izbacivanje iz stana i bacanje stvari. Poslednji put kada sam ga prijavila bila je situacija takva da sam se za život uplašila. Lupao mi je na vrata od kupatila, hteo da ih razvali i udario farmerkama jer je mislio da od toga ne ostaju modrice. O uvredama kao što su: "prostitutko", "kurvo", "ološu", "marš napolje iz stana", "umrećeš gladna bez mene" ne želim ni da govorim. Za sve ću da dostavim dokaze, samo se nadam da će moje dete iz ovoga izaći bez trauma, to mi je najbitnije. Poslednji put mi je pretio da će me baciti sa šestog sprata zajedno sa jednim drugom koji zna za probleme sa Sinišom - završava u suzama Dragana.

DRAGANA PREŽIVLJAVA DRAMU! Dobija jezive PRETNJE OD MUŽA, hoće da joj uzme dete!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora vukasinovic

pre 4 godine

i treba.bosanac zna sakim ima posla.izdrzavate a za ovu si mu i rodila dete.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija