• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo!

16.07.2019

16:24

MINA VRBAŠKI SE VRATILA PROSTITUCIJI? Uzela 500 evra ZA SEKS čim je izašla iz Zadruge?!

Rijaliti

MINA VRBAŠKI SE VRATILA PROSTITUCIJI? Uzela 500 evra ZA SEKS čim je izašla iz Zadruge?!

Podeli vest

Mina Vrbaški je tokom boravka u rijalitiju nebrojeno puta istakla da se više nikada neće vratiti prostituciji, ali kako „Alo!“ nezvanično saznaje, obećanje je prekršila samo jednu noć posle velike žurke u „Zadruzi“ i za novac spavala sa sinom poznatog kriminalca

Kako naš izvor tvrdi, Minu je dan posle izlaska iz „Zadruge“ pozvao stari klijent i zamolio je da sa drugaricom dođe u njegovu vikendicu nadomak grada, kako bi sa njim imala se*s, na šta je ona posle kratkog ubeđivanja pristala.

- Čim se rijaliti završio, Minu su svakodnevno počeli da zovu stari drugari i mušterije. Iako se gotovo nikome nije javljala na telefon, kada ju je pozvao M. N., javila se istog trenutka. Prema tom dečku je počela da gaji emocije još kada joj je prvi put platio se*s i njegov poziv nikada nije odbila. U toku tog poziva objasnio joj je da je nedavno došao sa jednogodišnjeg putovanja i da sa drugovima pravi žurku. Pitao ju je da dođe u njegovu vikendicu kako bi se proveli i zamolio je da povede bar još jednu drugaricu da bi se i njegovi ortaci zabavili - priča izvor i otkriva da je Mina u prvi mah odbila ponudu.

- Ona je na prvu loptu loše reagovala i objasnila da se više ne bavi prostitucijom. Rekla mu je da se sprema za more i da nije raspoložena za taj posao, ali on nije želeo da odustane. Podsetio ju je koliko su znali da se zabavljaju na žurkama, a potom obećao da će joj dati dvaput više novca za uslugu. Obećao je da nikome neće reći i ona je na kraju pristala. Njemu je bilo zanimljivo da je dovede među drugove i da pokaže da spava sa njom za pare budući da je posle „Zadruge“ popularna, a njoj je odgovaralo da vidi staru simpatiju i pred more zaradi dodatnih 500 evra za noć - navodi izvor i otkriva da je sin poznatog kriminalca po Minu i njenu drugaricu poslao vozača, nakon čega su celu noć imali se*s.

Foto: Printscreen You Tube

- Mina se organizovala, našminkala, sredila i povela blisku prijateljicu. Po njih je oko osam uveče došao vozač i za 30 minuta našle su se na vikendici. Tamo ih je čekalo desetak muškaraca koji su se zabavljali uz alkohol i kupali u bazenu. M. N. je istog trenutka zamolio Minu da sa njim ode na sprat i njihov se*s trajao je celu noć. Minina tarifa je inače 200 evra po satu, ali to ne važi za stalne mušterije i kad se radi na noć. Ovaj dečko joj je dao 500 evra i ispoštovao je dogovor. Njena drugarica dobila je 200 evra za se*s, tako da su obe zaradile. Devojke je tokom ranih jutarnjih sati vozač vratio kućama, a Mina se ponašala kao da se ništa nije desilo - kaže naš izvor, uz objašnjenje da je se Vrbaški pokajala što se tako brzo vratila prostituciji.

- Iako je mislila da je još jedan se*s za pare neće poremetiti, preplašila se da će ponovo završiti kao prostitutka iako je obećala da će iz toga izaći. Bilo joj je žao majke i tokom sledećeg dana se tešila da nije ništa strašno i da M. N. više gleda kao prijatelja nego kao mušteriju. Jasno je da se ipak plaši i da postoji velika mogućnost da ozbiljnije nastavi sa prostitucijom čim potroši pare od „Zadruge 2“ - priča izvor za „Alo!“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gresni pop Milorad

pre 4 godine

Glupo je sto moram da kzem ali jednom k... uvek k....

Pera Bandera

pre 4 godine

Pa zar se mina ne bavi sportom, kako je svojevremeno predstavljena prilikom ulaska u rijaliti??? Ipak , čini mi se da Mina radi na kitolovcu, tj. lovi kite-ve!

Jelena

pre 4 godine

U čemu je problem?!??? Da li je devojka priznala da se bavi sa tim čime se već bavi?!??? Zašto onda da ne unovči svoje usluge I to po znatnoj većoj ceni nego ranije. Čist račun duga ljubav. Da li je to moralno, dobro i lepo ostavljam po strani jer nije na nama da sudimo o tome.

milomirdv

pre 4 godine

Zašto se prostitucija jednako ne sankcioniše..Zar zakon nije za sve isti.

Sport Bili

pre 4 godine

Vrlo edukativan clanak, ovakvim vestima borite se da mladi ostanu u Srbiji.

luigi

pre 4 godine

A sin poznatog kriminalca je inace fini decak uvek kaze dobar dan kad prodje.

SS

pre 4 godine

Sretna li joj je majka,pametna devojka,što da misli glavom na silu kad verovatno u glavi ništa nema,a i što da rmbači negde za siću,kad je ovako lakše i unosnije,dizati nogice i stenjati,kud ćeš lakše.Takve su sponzoruše"elita" ovog društva,koje prate,gledaju u nedogled ,glasaju,pozivaju isti bezmozgaši u Srbiji.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija