• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

20.07.2019

20:33

IŠAO KOD MIKIJA U KUPINOVO?! Progovorio sin Suzane Perović: Ovo je istina o njegovom odnosu sa Đuričićem, koji mu je OŠAMARIO MAJKU

Rijaliti

IŠAO KOD MIKIJA U KUPINOVO?! Progovorio sin Suzane Perović: Ovo je istina o njegovom odnosu sa Đuričićem, koji mu je OŠAMARIO MAJKU

Podeli vest

Sin bivše učesnice "Zadruge 2" rešio je da konačno progovori o svom odnosu sa Mikijem Đuričićem, koji je fizički nasrnuo na njegovu majku

Odnos Suzane Perović i Mikija Đuričića, posle svega što su prošli tokom učešća u drugoj sezoni "Zadruge", i dalje intrigira domaću javnost. Bivša zadrugarka se, otkako je napustila rijaliti, ne oglašava po pitanju svog odnosa sa Mikijem, koji je diskvalifikovan nakon što ju je ošamario, a potom pretukao Nadeždu Biljić. Ipak, šuška se da mu je prešla preko svega, te da se krišom viđaju u Kupinovu, gde Đuričić služi kaznu kućnog pritvora. Takođe, krenule su glasine i da se Suzanin sin Nikola redovno čuje, čak i u Kupinovu viđa sa Mikijem koji mu je ošamario majku.

 

(FOTO) NISU BILI SAMI: Luna i Marko otišli na mesto koje je rezervisano za ZALJUBLJENE PAROVE, a evo ko im je pravio društvo!

 

Povodom brojnih spekulacija o njegovom odnosu sa Mikijem, Suzanin sin Nikola rešio je da se oglasi putem društvenih mreža gde je poručio da su u pitanju dezinformacije.

Preti sudom

Moram da demantujem današnji članak koji je izašao u novinama! Nisam imao kontakt sa Mikijem i ne poznajem čoveka, shvatite da će sledeći demant biti sudskim putem - poručio je Nikola Perović.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija