• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

06.08.2019

23:00

(FOTO) SORAJA I NA MORU UČI PSIHOLOGIJU I FILOZOFIJU! Starleta se hvali kako čita u crnoj gori

Rijaliti

(FOTO) SORAJA I NA MORU UČI PSIHOLOGIJU I FILOZOFIJU! Starleta se hvali kako čita u crnoj gori

Podeli vest

Soraja Vučelić se ne hvali samo preskupim torbama i cipelama na Instagramu već i knjigama

Atraktivna starleta je na društvenim mrežama pokazala kako na moru čita dela iz samopomoći, moderne psihologije, ali i ona koje se bave istočnjačkom filozofijom.

Ona je nedavno ponovo bila zvezda stranih tabloida, kad je "lamborginijem" vrednim 300.000 evra uletela u bazen u Kanu. Tada ju je britanski "Dejli mejl" predstavio kao bivšu Nejmarovu devojku, ali i studentkinju psihologije Filozofskog fakulteta u Beogradu, pa je Soraja brže-bolje požurila da to opravda. Ona je naručila knjige motivacione autorke Lujze Hej, ali i roman o samopomoći dr Vej Dajer "Magija života", kao i "Bušido - kodeks samuraja" iz oblasti istočnjačke filozofije i druga slična dela.

Foto: Informer DN

Prema njenim rečima, ona je 2013. godine, kad je ušla u rijaliti "Veliki brat", bila studentkinja psihologije sa prosečnom ocenom devet. Kasnije je zapustila učenje, ali, kako je kazala, planira da jednog dana diplomira. Ipak, njoj je za sada zabranjen ulazak u Srbiju, pa je pitanje kada će moći da studije privede kraju!

Posle čitanja otišla u provod

Samo nekoliko sati pošto se na Instagramu pohvalila kako čita, Soraja je završila u ludom provodu u budvanskoj diskoteci. Uz polugole drugarice i litre alkohola, Vučelićeva je lumpovala do zore.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kostadin

pre 4 godine

U pravu je. Najvažnija je psihologija. Sve je u psisi.

Muki

pre 4 godine

Norveska u kitu nasli 60 kg plastike, Crna Gora Soraja u 60 kg platstike pronasli kitu.

lale

pre 4 godine

Kama sutra je Indiska folozofija.Sorajino omiljeno stivo.

Mikabg

pre 4 godine

Molim vas da li pored toliko PAMETNE NAŠE DECE, vi pišete o devojci-starleti koja kao nešto "čita"? Ne promovišite više polupismene ljude. Koja to dva fakulteta ta devojka studira, a u međuvremenu joj je naša POLICIJA zabranila učalazak u Republiku Srbiju?

Miodrag

pre 4 godine

Pobrkala lončiće skroz☝️Prvo treba da savlada bukvar?

pc

pre 4 godine

Ma treba je pustiti da zavrsi psihologiju. Vama u Informeru i ostalim novinama koji pisu o ovoj profuknjaci i slicnim likovima koji su za gadjenje ce trebati jedna takva da vodite svoju decu kod nje da se prevaspitaju.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija