• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.09.2019

14:04

CIRUS SE NASTAVLJA! Ljubavnik raskrinkao Draganu Mitar: Na more je pobegla sa "Gospodinom Tortom"

Rijaliti

CIRUS SE NASTAVLJA! Ljubavnik raskrinkao Draganu Mitar: Na more je pobegla sa "Gospodinom Tortom"

Podeli vest

Dragana Mitar pravu pometnju je napravila svojim raskalašnim ljubavnim životom, pa iako se u rijalitiju hvalila kako je uspela u životu time što se udala za Sinišu Dragutinovića koji je finansira i sve obezbeđuje, ipak je doživela fijasko po izlasku iz Imaginarijuma

Pošto je plakala u emisijama optužujući svog supruga za psihičko maltretiranje, rešila je da se skloni od svega i ode na more, ali ne sama. U javnosti su isplivale informacije da je na primorju našla dečka, i to bivše Sandre Afrike, a onda je usledio potpuni preokret.

Nekadašnji Draganin ljubavnik, koji se i sam tako deklarisao, Pavle Jovanović, izjavio je da se bivša modelsica zapravo otišla sa drugim ljubavnikom, poznatijim kao "Gospodin Torta", zbog afere kada joj je za rođendan u rijalitiju poslao tortu, na čemu se ona i uredno zahvalila ne želeći da otkriva njegov identitet budući da je i on oženjen.

Znam šta se desilo Dragani. Drugarica od moje devojke se zabavlja sa Sinišom, tako da sve znam. Odmah sam u toku noći saznao šta se dešavalo. Dragana je sa "tortom" otišla na more. Siniša je dobio prepisku od "tortine" žene, kako ona voli da koristi supstance. To je tako poteklo - rekao je Pavle.

Jovanović je dodao i da stan iz kog je Mitrova izbačena ne pripada njoj, već Siniši, a onda nam je rekao i kako se u celu priču umešala Dragutinovićeva bivša žena. Inače, Dragana Mitar je pre nekoliko dana rekla kako se Sinišina nekadašnja supruga u sve umešala samo kako bi njih dvoje zajedno uništili život ovoj zadrugarki i njenom sinu.

- To nije njen stan. To je njegov stan koji je podigao na kredit. I jedan i drugi stan su na kredit. On ih je uzeo pre nego što je oženio Draganu... Tako da ne znam kako je to njen stan. Drugo, naravno da nisam za to da treba da uđe unutra i da je izbaci, pre svega zbog deteta. Ne znam zašto je tako nešto uradio - izjavio je Jovanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija