• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

01.09.2019

17:57

(VIDEO) NOVI RIJALITI BRAK NA POMOLU! Kako li će reagovati Stanija! Maja progovorila o venčanju sa Vladimirom!

Rijaliti

(VIDEO) NOVI RIJALITI BRAK NA POMOLU! Kako li će reagovati Stanija! Maja progovorila o venčanju sa Vladimirom!

Podeli vest

Dok se Maja Marinković spremala za gostovanje u emisiji "Zadruga - narod pita", ekipa portala Pink.rs odlučila je da poseti i ispita o aktuelnostima iz njenog života

Kako se Marinkovićeva nedavno vratila sa nagradnog putovanja koje je dobila kao pobednik u igri koju je organizovao Veliki šef u emisiji "Amidži šou", prvo nas je zanimalo da li je Maja napunila baterije. 

- Jesam, bila sam desetak dana sa svojim tatom. Malo sam odmorila, čak mi je bilo i dosadno malo, nije bilo izlazaka, ali ću sve nadoknaditi. Imam još jedno putovanje, to ću pokloniti u dobrotvorne svrhe ili nekome ko bude želeo da ide u Grčku - ispričala je Maja.

Foto: printscreen

U igrici u kojoj između tri osobe treba da odaberu sa kim bi ušli u brak, i Maja i Vladimir Tomović su odabrali jedno drugo, pa smo zamolili Marinkovićevu da nam prokomentariše Tomovićev izbor i da li ima nekih novosti na tom planu, pošto je ga je u prošloj emisiji nahvalila.

- Jaoj, šta mi radite više. Videla sam to, to je bila igrica. Tomović je super dečko, ja njega gotivim. Zaista nikada nismo imali nikakav problem, gledam na njega kao na drugara, nema nikakvih novosti što se njega tiče. Dopisivali smo se pre, posle toga nismo. Želim mu svu sreć, za njega sve najlepše - ispričala je Marinkovićeva, a onda nam odgovorila i da li će ga posetiti na Crnogorskom primorju.

 

- Gde? Kod Tomovića (smeh)? Ne znam, sutra uveče ulazim u studio, snimam novu pesmu. U sigurnim sam rukama, ne sumnjam u taj projekat, oprobaću se, videću kako bude pesma prošla. Na prvo slušanje je pesma ful, oduševljena sam - dodala je Maja.

Kako je spomenula "Zadrugu 3", koju svi sa nestrpljenjem iščekuju i koja kreće 6. septembra u 21 čas, zanimalo nas je i kakvo mišljenje ima o novim učesnicima.

Foto: Informer DN

- Neke od učesnika poznajem lično, ne želim da otkrijem koga. Polako, znate da kod mene sve ide postepeno, sve po potrebi. Nemam problem ni sa kim od njih, svako ima pravo da učestvuje. Želim im svu sreću i da budu pametni. Savetujem im da bude iskreni i svoji i narod će to prepoznati. Fejk ljude ne podržavam i ne gotivim, samo istina i iskrenost i to narod prepoznaje - rekla je atraktivna bivša zadrugarka.

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija