• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/pink

03.09.2019

21:42

MENE JE SRAMOTA, MILJANA JE MOJ NAJVEĆI PROBLEM! Marija Kulić ne može da dođe sebi zbog ćerke

Rijaliti

MENE JE SRAMOTA, MILJANA JE MOJ NAJVEĆI PROBLEM! Marija Kulić ne može da dođe sebi zbog ćerke

Podeli vest

Vest da je Miljana Kulić otišla u Derventu, te da su se Zola i ona pomirili sve je šokirala. Svi se sećaju da su se njih dvoje puno svađali tokom učešća u Zadruzi, te da su imali velike probleme i nakon završetka rijalitija, a niko nije očekivao da će doći do pomirenja

Kulićeva je za naš portal priznala da je otišla u Bosnu kako bi sa njim porazgovarala, a onda je na društvenoj mreži Instagram objavila još jednu fotografiju na kojoj se jasno može videti sreća i radost u njihovim očima zbog neočekivanog susreta.

Mi smo stupili u kontakt sa Marijom, Miljaninom majkom, kako bismo čuli njeno mišljenje o svemu što se trenutno dešava u životu njene ćerke.

- Miljana... Kao i inače, nervira me ali šta da radim, moja je, volim je takvu kakva jeste. Volela bih kad bi se promenila. Mene je sramota da kažem gde je. Posle svega, ona je otišla tamo, to je za mene dno. Posle svega što se izdešavalo, njoj mesto nije bilo ni kod njega ni pored njega. To su bile strašne stvari, cela porodica je prošla pakao zbog te njene veze. Ne znam kako očekuje da se sledeći muškarac kojeg bude pronašla ponaša prema njoj, kada je video sve ono, to nikako nije dobro za nju. Ali opet, njeno je, neka radi šta hoće, koliko god se ja trudim, koliko god ja pričam, shvatilo bi dete, a kamoli devojka od 26. Džaba... Ona je svojeglava oduvek bila, radi sve kako hoće, sama udari glavom o zid, pa se opasulji, pa se opet vraća na isto. Toliko me opterećuje, ona mi je najveći problem u životu - rekla je, iskreno, Marija.

(FOTO) PALO POMIRENJE? Miljana se emotivnom objavom obratila javnosti, pa otkrila sve o odnosu sa Zolom!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija